Brad Pitt

Vedete de la Hollywood, de nerecunoscut la balul de absolvire. Fotografii amuzante

Vrei să vezi cum arătau Brad Pitt, Gwen Stefani, Matthew McConaughey, Ellen DeGeneres, Ashton Kutcher sau Meg Ryan la balul de absolvire? Descoperă câteva fotografii amuzante!
Şi vedetele au fotografii din tinereţe pe care le-ar vrea ascunse de ochii lumii. Chiar dacă pe vremea aceea au fost la modă, nu putem să nu ne amuzăm astăzi de costumaţiile lor sau de modul în care au arătat.

O fotografie cu Brad Pitt din 1982 în care apare împreună cu prima sa iubită din liceu, Tonya Westphalen, se remarcă printre celelalte şi cei doi arată de parcă ar fi mire şi mireasă. Încă de pe atunci Brad Pitt s-a făcut remarcat dacă ne uităm puţin la vestimentaţia sa, el fiind votat la bal cel mai bine îmbrăcat băiat, scrie publicaţia DailyMail.


Matthew McConaughey

Celebrul actor apare într-o fotografie făcută în 1987 la braţ cu Lori Klinger, iubita sa din liceu cu care a mers la balul de absolvire.

Matthew McConaughey

 

Ashton Kutcher

Celebrul actor care este căsătorit cu Mila Kunis se pare că era mare dansator. El apare la balul de absolvire înconjurat de fete şi etalându-şi mişcările de dans.

Ashton Kutcher

 

Gwen Stefani

Frumoasa cântăreaţă este foarte mândră de rochia pe care a avut-o în 1987 la balul de absolvire. Ea a postat pe Instagram fotografia, explicând că rochia a fost inspirată de Grace Kelly. "Aceasta este rochia pe care am făcut-o eu şi mama mea, pe când aveam 17 ani, inspirată de rochia lui Grace Kelly din filmul Rear Window", spune artista.

Gwen Stefani

 

Ellen DeGeneres

În 2012, Ellen DeGeneres a postat o fotografie cu ea de la balul de absolvire, în care apare la braţ alături de iubitul său din liceu.

Ellen DeGeneres

 

George Clooney

Nici George Clooney nu a scăpat de presă şi a apărut această fotografie cu actorul alături de iubita sa din liceu, la balul de absolvire.

George Clooney

 

Courteney Cox

Frumoasa actriţă pe care o cunoaştem atât de bine din serialul "Friends" pare foarte fericită în această fotografie în care a apare alături de iubitul său din liceu, fiind pregătiţi pentru balul de absolvire.

Courteney Cox

 

Meg Ryan

Fotografia cu Meg Ryan de la balul de absolvire este una romantică, dacă sesizăm modul în care actriţa îşi priveşte iubitul din liceu.

Meg Ryan

Foto: DailyMail.co.uk

26 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod