Vedete care stau bine in... picioare

Pline, lucrate sau lungi si subtiri? Topurile celor mai frumoase picioare de vedeta, alcatuite de allwomenstalk.com, au fost realizate, pe doua directii, in functie de parerile barbatilor, dar si de cele ale femeilor.
Pline, lucrate sau lungi si subtiri? Topurile celor mai frumoase picioare de vedeta, alcatuite de allwomenstalk.com, au fost realizate, pe doua directii, in functie de parerile barbatilor, dar si de cele ale femeilor.

La finalul acestui sondaj s-a ajuns la concluzia clara ca parerile legate de frumusetea acestei parti a corpului, difera de la un sex la altul. Daca barbatii prefera ca femeile din viata lor sa aiba picioare pline, lucrate la sala si lucioase, femeile viseaza sa aiba picioare lungi si subtiri.

Top 4 al celor mai frumoase picioare de vedeta, in opinia barbatilor


Pe primul loc se afla actrita Jennifer Aniston, care se pare ca este foarte admirata de barbati pentru picioarele sale. Punctele forte, in ceea ce o priveste, sunt felul in care sunt ele proportionate si pielea foarte fina. Iti dai seama ce a pierdut Brad Pitt?

Pe locul doi se afla Cameron Diaz care, desi a surprins negativ pe toata lumea in urma aparitiei sale de la MTV Music Awards, reuseste totusi sa prinda un loc fruntas in acest top. Gratie surf-ului si a exercitiilor la sala, corpul ei este de-a dreptul sculptat. Mare grija, pentru ca in ultima vreme pare ca actrita a cam uitat de regimul de viata sanatos.

Medalia de bronz, in acest top, este adjudecata de frumoasa actrita Elizabeth Hurley. La cei 43 de ani ai ei, Hurley continua sa suceasca mintile barbatilor din toata lumea.

La finalul topului o gasim pe Eva Longoria. Desi este miniona, actrita impresioneaza prin silueta armonioasa care scoate in evidenta niste picioare de... vedeta. Cei mai fericiti dintre pamanteni o pot observa pe Longoria alaturi de sotul ei, Tony Parker, in timpul concediului pe care-l petrec zilele acestea la Saint Tropez. Paparazii au reusit sa scoata niste cadre sexi cu frumoasa actrita.

11 Iunie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 24 Dec 2009, 19:35
    Aparat de tratat durerea si carceii

    Vand aparate de tratat durerea si carceii de la maini si picioare. Previne aparitia varicelor. Alimentare din baterie de 9 Volti. Ofer instructiuni de folosire, garantie si post garantie. Tara de origine Australia. Vindecare garantata in 90 de zile de tratament. Email: mustang_electronic@yahoo.com sau tel: 0727603890.

    0
    0

  • Oana pe 12 Iun 2009, 12:36
    Informatii eronate

    "Fosta Posh Spice este genul de femeie care probabil ca nu a auzit de curele de slabire." Poftim???!!!! Voi nu stiti ca zilnic inghite doar 900kcal ca sa ramana atat de slaba?Si ca fiecare prietena noua pe care si-o face devine subit mult mai slaba din cauza influentei ei?ex. Katie Holmes, Kate Bekinsale s.a. Documentati-va inainte de a scrie...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod