Vedete care s-au schimbat foarte mult. Vezi cum arătau la începutul carierei!

Beyonce, Katy Perry şi Rihanna sunt câteva dintre divele de la Hollywood care arătau foarte diferit la începutul carierei lor. Vezi cât de mult s-au schimbat!


Vestimentaţia şi atitudinea lor era cu totul alta în primii ani după ce au devenit cunoscute. Înainte să aibă o armată de stilişti pe lângă ele, divele de la Hollywood au păşit pe covorul roşu în ţinute care nu erau tocmai spectaculoase şi nici nu învăţaseră încă să aibă atitudinea potrivită. Modul în care au evoluat este de-a dreptul spectaculos, iar dacă asociem două fotografii din trecut şi prezent vei vedea că transformarea lor este foarte vizibilă.


De exemplu, numai dacă ne uităm la Beyonce care arăta foarte diferit în 2005, afişând ţinute mai simple, părul natural şi fără atitudinea de regină pe care o abordează în prezent este on transformare uluitoare. Show-urile ei s-au schimbat total, iar pe scenă are ţinute tot mai complicate şi opulente.

Rihanna şi Katy Perry sunt alte două dive de la Hollywood care la începutul carierei arătau foarte diferit, iar atitudinea lor era cu totul alta atunci când erau fotografiate.


Iată câteva dintre cele mai uluitoare transformări ale divelor de la Hollywood:

1 din 7

Beyonce - 2005 versus 2016

11 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod