Vedete care nu mai sunt la modă! Bodo, o voce tare, o viaţă explozivă

O voce teribilă care a furat inima unei fiice de preşedinte, un star care citeşte Biblia, o melodie care a împlinit 15 ani şi are încă succes
Pe parcursul mai multor săptămâni, pe eva.ro vor fi publicate articole despre mari staruri din România care au fost în prima linie, dar astăzi, dintr-un motiv sau altul, nu mai sunt la fel de populare. Au ieşit din atenţia publicului, deşi multe dintre ele continuă să lucreze cu aceeaşi pasiune care le-a consacrat. Vom încerca să descoperim motivele pentru care steaua unui artist apune la un moment dat.

Începem această serie cu Bogdan Mihai Marin, în vârstă de 47 de ani, pe care publicul îl cunoaşte drept Bodo, liderul formaţiei Proconsul.

7 Septembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion Burciu pe 7 Sep 2015, 22:26
    Un gand

    Faptul că încă mai promovează acea muzică care nu are nici-o legătură cu muzica creștină,mă face să mă îndoiesc serios de faptul că se declară creștin credincios.Nu se poate sluji la doi stăpâni.Dacă încă îi mai face poftele primului stăpân care i-a pângărit viața,trebuie să-i dea serios de gândit....Am fost rastignit impreuna cu Hristos, si traiesc… dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine. Si viata, pe care o traiesc acum in trup, o traiesc in credinta in Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit si S-a dat pe Sine insusi pentru mine. (Gal.2:20)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod