Vedete: 10 scandaluri care au zguduit România în 2011

Un an de criză, cel mai dificil din această recesiune, ar fi fost mai greu de suportat fără scandalurile mondene. Controversele, conflictele şi detaliile picante despre viaţa privată a unor vedete au colorat scena publică românească, au umplut sute de pagini în presa mondenă şi au hrănit din plin foamea de rating a televiziunilor.

Câteva dintre dramele şi conflictele care au marcat acest an au sensibilizat şi au împărţit opinia publică în mai multe tabere. Cel puţin trei dintre cele mai mari scandaluri din 2011 îşi pot găsi lejer loc şi într-un top al scandalurilor din ultimii 5 ani.
1 din 11

1. Accidentul lui Şerban Huidu

Primele relatări ale televiziunilor de ştiri despre accidentul lui Huidu au provocat un şoc uriaş. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca, la mai puţin de un an după ce s-a întors din morţi, în urma accidentului petrecut pe o pârtie de schi din Austria, "cârcotaşul" să ucidă trei oameni într-un teribil accident rutier. Duminică 16 octombrie, "cârcotaşul" a pierdut controlul volanului, iar maşina sa de teren a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu un Logan, pe DN 1, în localitatea braşoveană Timişul de Sus. Două persoane din maşina lovită au murit pe loc, iar o a treia victimă a decedat la spital. Şerban Huidu. soţia şi cei doi copii ai cuplului, precum şi bona micuţilor au fost internaţi în spital cu răni uşoare.
Dincolo de controversa privind dinamica accidentului şi viteza cu care conducea Huidu, nimeni nu ştie ce a fost în mintea acestuia când a urcat la volanul maşinii sale în acea zi. Numărul victimelor şi faptul că autorul accidentului era nu orice vedetă, ci tocmai "cârcotaşul" care a zăcut în comă zile în şir şi care se bucurase de compasiunea tuturor românilor (inclusiv a lui Mircea Badea, mai puţin cea a adversarei sale Oana Zăvoranu) au transformat imediat această tragedie într-un scandal imens.

Cazul a luat proporţii pe măsură ce au apărut noi dezvăluiri despre modul agresiv de a conduce al lui Şerban, despre amenzile rutiere încasate de acesta şi despre modul în care el a reacţionat imediat după impact. Felul în care Şerban şi soţia sa au părăsit spitalul braşovean după ce au fost externaţi şi retragerea vedetei din viaţa publică au provocat vii dezbateri în mass-media şi pe internet. Şerban s-a căit şi a luat legătura cu rudele victimelor, cărora le-a plătit despăgubiri, iar ancheta e încă în desfăşurare. Miza acestui caz tragic este soarta lui Huidu: oamenii vor să vadă dacă vedeta va cădea la pace cu rudele victimelor şi va fi absolvită de răspunderea penală sau dacă Huidu va fi prima persoană publică condamnată la închisoare după comiterea unui accident rutier mortal.
28 Decembrie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • m pe 29 Dec 2011, 11:40
    bla bla

    Alta nebuna justitiara..ce le stie pe toate, oare exista un pic de jena sau rusine? Sincer nu cred, nu cred ca exista articol legat de m.m. sa nu gasesti nebuni de genul asta, desi sincer suspectez dupa vehementa famiia, care in viata de zi cu zi nu este nicidecum asa devastata..sa fim seriosi, durerea exista..dar ea nu trebuie etalata la tv si alte mijloace media. Iar in privinta dreptatii, exista legii si cai de combatere a verdictelor considerate incorecte.

    0
    0

  • Elena pe 28 Dec 2011, 10:38
    Vrem un act justiiar corect !

    "Spectacolul" nu este "suprarealist" , ci este "agresiv de realist", cata vreme fam. MIRCEA n-are alibi; au fost acolo; au dormit cica - sanchi !!! - , iar Madalina isi punea - cu un deget - de 2 ori chiar , otrava si .... nu voma, nu se chircea....mai scria si sms-uri, iar apoi cadea si parea ca face plaja, nechircita, necazuta pe burta cum cad ortavitii - chirciti si -care se apuca de gat si de stomac si cad pe fata - si, peste toate, imbracata in toaleta de smotru ( au avut timp berechet s-o spele si sa indeparteze urmele), din preajma sarbatorilor ( asa cum zicea ca ii placea sa faca, de dragul vilei sale trudite ), toaleta care nu se pliaza pe AJUNUL zilei sale de nastere, cand si mama Leana se imbraca barem in ceva care n-avea la pantaloni un siret de 5 metri. Nici eu n-am crezut in CRIMA cu PREMEDITARE, dar citind ziarul RING, m-au consternat zeci de PROBE neluate in calcul, in dimineata de 14 iulie 2010! Deci, nu mai propagati " Scandal / Circ " si "LIteratura suprarealista" in cazul M.M., ca e CRIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.............................. ca-n CODRU ! E inca Saptamana Sfanta: " Sa va fereasca IISUS sa va ingropati copilul si sa nu stiti DE CE si CUM a murit, nici dupa 17 luni ! " ! Cat sa fiti - Echipa EVA .RO . - de lipsiti de discernamant, de empatie si de spirit justitiar??? Ca n-ati aparat o EVA la patrat : O mama de prunc "sinucisa" cu sange rece si cu arta si o alta MAMA & BUNICA, amarate amandoua - prima: ca si-a ingropat copilul, iar a 2-a ca nu-i da voie un MONSTRU sa-si atinga nepotelul - , fapt care cred eu ca in SOMALIA nu se intampla ! V-ati intrebat DE CE? Echipa "EVA" o sa va faceti "Mea culpa" - cat de curand - ca ati propagat - la infinit - SINUCIDERE - , in paginile Dvs.!

    3
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod