Vedetă fără fiţe: Drew Barrymore îşi ia haine de designer doar când prinde reduceri

Actrița are o garderobă impresionantă, dar nu cheltuiește o avere ca să-și cumpere cele mai noi ținute de firmă


Drew Barrymore a vorbit deschis şi despre lupta sa cu tulburarea bipolară cu care a fost diagnosticată. Ea a afirmat că menţinerea echilibrului interior şi a unei stări pozitive sunt o prioritate mai mare decât apariţiile publice: "Cred că dacă nu eşti nebun, arăţi cât de bine poţi. Pentru mine, sănătatea mintală şi fericirea sunt cel mai important lucru, iar toate celelalte lucruri devin cireaşa de pe tort care îl face să arate un pic mai atractiv."

Drew Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor.

Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera cu roluri de comedie.

După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai". Ea a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Actriţa a apărut în 2014 în filmul "Din greşeală împreună / Blended", în care joacă alături de Adam Sandler, colegul său din "Nuntă cu cântec/ Wedding Singer" (1998) şi "Mereu la prima întâlnire/ 50 First Dates" (2004).

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Drew Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod