Vedetă fără fiţe: Drew Barrymore îşi ia haine de designer doar când prinde reduceri

Are o avere de 125 de milioane de dolari, dar nu aruncă banii pe fereastră: actriţa a mărturisit că urmăreşte reducerile ca să-şi ia haine de designer.

Deşi se numără printre cele mai cunoscute actriţe din lume, cu o avere estimată la 125 de milioane de dolari, Drew Barrymore nu este dispusă să cumpere ţinute foarte scumpe. Îi plac hainele de designer, pe care orice vedetă le poartă, dar asta nu înseamnă că trebuie să le cumpere cu orice preţ pe cele mai noi - de fapt, ea vânează reducerile şi le ia atunci când sunt mai ieftine.

Vedeta în vârstă de 48 de ani a mărturisit pentru Stella Magazine că nu găseşte niciun motiv pentru a cumpăra haine scumpe din cea mai nouă gamă, aşa că aşteaptă până când acestea se ieftinesc, ca să-şi justifice cheltuiala: "Ştiu ce se întâmplă în modă şi am un stilist care mă îmbracă pentru apariţiile pe covorul roşu, dar tind să nu devin un cumpărător al lucrurilor de ultimă generaţie pentru că nu-mi convine să plătesc mai mult."

"Îmi place să cumpăr online (...) - uneori poţi să găseşti piese de designer la 80% reducere şi atunci îţi spui <<OK, acum pot să justific asta>>"
, a adăugat ea.

În octombrie anul trecut, Drew Barrymore şi-a lansat o nouă colecţie de haine şi accesorii, „Dear Drew”, care este disponibilă pe Amazon Fashion.



Vedeta a colaborat recent cu brandul de pantofi Crocs la lansarea unei noi colecţii şi recunoaşte că este "obsedată" de produsele lor foarte confortabile, chiar dacă această marcă este adesea criticată în lumea modei. "Port Crocs tot timpul, se potrivesc cu o rochie vintage drăguţă. Oamenii cred că sunt doar nişte pantofi confortabili, dar eu sunt obsedată de ei", a declarat ea.

În februarie, actriţa le-a arătat fanilor, pe Instagram, câteva dintre ideile sale de design de pantofi.
Ea a postat o imagine cu o pereche de sandale Crocs într-o combinaţie galben-alb şi pe care scria cu litere cursive "love". "@crocs cu design-ul meu!", a scris ea.

Drew Barrymore nu este o vedetă atipică doar în privinţa modului în care îşi cheltuieşte banii. Actriţa a spus că nu şi-a făcut niciodată o operaţie estetică, preferând să-şi întreţină tenul fără intervenţii artificiale. "Nu mi-am făcut niciodată ceva la faţă şi vreau să o păstrez aşa cât mai mult timp posibil.
Cred că îngrijirea tenului te ajută mai mult decât orice tehnici invazive să arăţi şi să te simţi bine"
, a declarat vedeta din "Îngerii lui Charlie".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod