Vedetă fără fiţe: Adela Popescu se îmbracă de la Second Hand

La nici două luni de la nunta de vis cu Radu Vâlcan (38 de ani), vedeta în vârstă de 29 de ani demonstrează că poate trăi şi fără lux. Ea și-a înnoit garderoba, însă de data aceasta a renunțat la hainele de firmă.

Adela a descoperit un magazin pe care scria "Second Hand la kilogram" și nu s-a sfiit să intre. Ba mai mult, și-a cumpărat câteva haine şi a plecat încântată că a găsit un chilipir şi a primit şi bon fiscal. Dovadă, spune ea, că nu tot ce este ieftin e de ocolit.

"Ieri am ajuns în Bârlad. După ce ne-am cazat la o pensiune foarte drăguță pe un deal de unde se vedea frumos tot orașul, am coborât «pi șentru» să căutăm un restaurant pentru o zamă moldoviniască.

În drumul nostru, ochii mei s-au blocat pe o vitrină pe care scria: second hand la kilogram. Lângă anunț, o geacă grăsană ca o pâine la cuptor și-ntr-o culoare turbată, de dacă n-aș fi făcut această dezvăluire, prindeam un «bine îmbrăcate» sigur, sigur cu ea", a povestit Adela relatarea pe blogul său.



Captivată de descoperirea sa, vedeta a pus ochii şi pe altceva: "Cu o dexteritate antrenată în anii pre Buftea, unde creativitatea mea s-a dezvoltat și datorită hainelor la kilogram, am ochit și un sacou splendid, kaki, cu mâneci de paiete.

Perfect! Perfecte! Căci am îndesat cu sete pe cântar ambele produse. 50 ron", a mărturisit ea mândră.



După ce a văzut că poţi să te îmbraci bine la un preţ excelent, Adela Popescu a anunţat că nu mai este atrasă de magazinele de fiţe din mall-uri. "Acum sunt mulțumită nevoie mare și când o să trec pe lângă un mall, o să intru dezinteresată în geaca mea portocalie ca un dovleac grăsan, cumpărându-mi, eventual, niște șosete", a încheiat vedeta.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 21 Oct 2015, 11:48
    Adela Popescu, "second hand".....

    Sti voarba aceea "daca taceai filozof ramaneai", acum esti in vizorul Iuliai Albu, clar....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod