Vedetă de la 4 ani: Cea mai frumoasă fată din lume, viitor supermodel

Thylane a cucerit lumea cu frumuseţea sa încă de când era copil


Fiica prezentatoarei franceze de televiziune Véronika Loubry şi a fostului fotbalist Patrick Blondeau, Thylane e obişnuită de mică cu lumea complicată a modei. După ce a fost desemnată cea mai frumoasă fetiţă din lume, şi-a făcut debutul de copil-model, iar la numai patru ani a urcat pe podium la o prezentare a celebrului Jean-Paul Gaultier. Apariția de pe coperta revistei Vogue Enfants, la vârsta de șase ani, a cucerit întreaga Franță și a făcut-o remarcată în toată lumea.

La 10 ani, Thylane a apărut într-un pictorial controversat, publicat de Vogue.

Mai multe voci au criticat vehement ideea publicării fotografiilor în care fetiţele erau foarte machiate şi purtau ţinute pentru femei, acuzând distrugerea inocenţei copilăriei. "Singurul lucru care m-a șocat la acea fotografie a fost colierul pe care îl purta și care valora 3 sau 4,3 milioane de euro", a declarat, în replică, mama ei, pentru un ziar din Franța.

De atunci, Thylane, care este reprezentată de agenţiile americane de talente WME şi IMG, şi-a continuat cariera de model, iar anul trecut a avut două prezentări pentru Dolce & Gabbana.
Ea este şi ambasador al L'Oréal Paris, iar pe Instagram a adunat o "armată" impresionantă de admiratori, 1,9 milioane de persoane urmărindu-i postările.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod