Vedetă de la 4 ani: Cea mai frumoasă fată din lume, viitor supermodel

Thylane Blondeau are 16 ani şi viitorul asigurat. A fost desemnată cea mai frumoasă fetiţă din lume, iar acum a semnat un nou contract de modelling.

Lumea a auzit de ea de la patru ani. Celebră pentru chipul angelic, i-a subjugat pe fotografi şi pe căutătorii de talente din lumea modellingului, iar viitorul său era deja scris. Acum Thylane Blondeau are 16 ani şi face parte din noul val de frumuseţi din care se vor ridica noile pretendente la statutul de supermodel, precum Kaia Gerber (fiica lui Cindy Crawford), Chloë Grace Moretz, Jaden Smith sau Brooklyn Beckham.

Adolescenta din Franţa îşi continuă cu paşi siguri ascensiunea în lumea modei.

Ea a anunţat miercuri pe Instagram că a semnat un contract cu Juicy Couture, devenind imaginea brandului din Los Angeles. "E oficial! Sunt foarte încântată să anunţ că sunt noua imagine a @juicycouture", a scris tânăra.

Thylane a pozat pentru prima sa campanie Juicy Couture şi se potriveşte foarte bine cu produsele acestei mărci. Ea a îmbrăcat un trening galben cu glugă, asorat cu papuci albi, dar şi o rochie neagră cu buline albe.

Campania include fotografii de promovare şi pentru gama de machiaj Juicy Couture, pe care adolescenta o promovează într-o imagine în care poartă ochelari, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod