Vaporul iubirii: Locul în care s-a îngrăşat Crudu şi se face mult sex

Vaporul iubirii, un reality-show prezentat de Antena 1 în fiecare duminică, de la ora 20:20, aduce împreună câteva dintre cele mai controversate vedete ale momentului. Printre concurenţi se numără Adelina Pestriţu, Daniela Crudu, Rose Marie Florescu sau Fizz.

Vaporul iubirii îşi va purta concurenţii – şapte fete şi şapte băieţi dornici să-şi găsească jumătatea, într-o croazieră pe Marea Mediterană. Cei 14 concurenţi, printre care şase vedete: Rose Marie Florescu, Daniela Crudu, Adelina Pestriţu, Fizz, Kamara şi Doru Isăroiu, vor trece de-a lungul show-ului prin mai multe "teste" ce vizează deopotrivă calităţile şi defectele fiecăruia precum şi relaţia care se va înfiripa între ei.

Provocările la care vor fi supuşi implică, printre altele, tentaţii sexuale sau financiare şi au rolul de a stabili la finalul show-ului care este cuplul ce merită să câştige competiţia iubirii. Miza nu este deloc de neglijat: pe lângă satisfacţia de a fi găsit pe cineva alături de care să înceapă o relaţie, cuplul câştigător va primi o croazieră de lux în valoare de 5000 de euro. Iar dacă noul cuplu format decide să se căsătorească pe vas, la finalul emisiunii, premiul devine şi mai tentant: la croaziera de lux, se adaugă 5000 de euro cash.

Reality-show-ul este compus din două părţi, formate din două croaziere succesive. La finalul fiecărei ediţii din prima parte, prin votul deschis al concurenţilor, o fată şi un băiat vor trebui să părăsească vasul şi concursul, pentru ca în final să poată fi ales cel mai solid cuplu.

Gazda emisiunii este proaspătul divorţat Pepe, cel care va avea rolul de a prezenta aventura în care vor porni cei paisprezece, dar şi de a le lansa concurenţilor provocările.

Până în prezent, vedetele de pe Vaporul iubirii au făcut ceva "valuri" cu declaraţiile lor şocante, dar şi cu gafele monumentale. Show-ul a fost filmat în primăvara acestui an, difuzarea începând de duminică, 3 iulie. Cu toate acestea, în timpul filmărilor au fost făcute multe dezvăluiri incendiare de pe vapor.

Iată alte câteva declaraţii şocante şi gesturi "necugetate" ale vedetelor concurente pe Vaporul iubirii:
1 din 5

Daniela Crudu

Asistenta lui Capatos s-a distrat de minune în croazieră de pe Vaporul iubirii. Dar se pare că vedeta nu s-a întors numai cu amintirile din escapadă, ci şi cu ceva kilograme în plus. Colăceii s-au instalat destul de bine pe talia asistentei TV care a declarat în ediţia din 3 iulie a emisiunii că nu se lasă uşor cucerită.


Faptul că unul dintre concurenţi i-a oferit un trandafir încă de la prima întâlnire nu a impresionat-o. "Este un băiat romantic dacă face gesturi aşa draguţe, este frumos că are latura asta mai sensibilă, însă nu poate fi vorba de cucerire. Eu sunt tare greu de cucerit!", a spus Daniela Crudu. Dacă ea a uitat de momentul Leo de la Strehaia, noi nu...

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maia pe 8 Iul 2011, 02:06
    "vedetele"

    pai bine zis acum, orice duduie ce apare la tv si i-si da chilotii jos in direct devine vedeta rusine pentu cei ce le numesc vedete, pentru televiziunile care vor sa faca audienta cu asa ceva....

    1
    1

  • si eu pe 6 Iul 2011, 17:05
    si care sunt vedete dintre astea?

    am auzit vag unele dintre aceste nume si creierasul meu nu le poate asocia cu statutul de vedeta! oare si eu sunt vedeta? in ziua de azi nu stiu cum sa-mi mai dau seama de asta... era o vreme cand daca erai "vedeta" erai cineva... acum orice duduie de la "Descultii de Jos" poate fi vedeta... motiv pentru care adevaratele vedete (ce-i drept rare ca floarea-de-colt!) nu-si mai doresc sa fie numite astfel. Jenant!

    6
    1

  • dana pe 5 Iul 2011, 20:28
    crudu

    e greu de cucerit cu un trandafir, dar daca i-ar fi fluturat unul niste bani prin fata se lasa imediat.

    11
    1

  • ionelala pe 5 Iul 2011, 20:16
    Crudu..

    Daca s-ar fi intors cu putina minte ar fi fost ceva...

    10
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod