Vânătoarea de promoţii: Beyonce şi-a umplut căruciorul într-un magazin de reduceri

Clienţii au fost uimiţi când au văzut-op pe Beyonce cumpărând o mulţime de lucruri ieftine dintr-un magazin de reduceri


Beyonce Knowles, în vârstă de 36 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Artista este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 22 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 19 în calitate de artistă solo.

Ea a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyoncé şi Jay-Z, unul dintre cele mai fermecătoare cupluri din lumea muzicii, au anunţat în această lună că vor susţine împreună un nou turneu mondial care ar putea include unele dintre cele mai profitabile concerte din acest an. "Sunt incredibil de entuziasmaţi. Au muncit mult ca să realizeze acest lucru.
Este cea mai bună alegere pentru familia lor"
, a declarat pentru publicaţia People o sursă apropiată cuplului.

Cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, "Lemonade", respectiv "4:44", vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar se pare că cei doi au depăşit deja aceste probleme. Turneul ar putea marca a zecea aniversare a căsătoriei lor.

Întoarcerea solistei pe scenă, după naşterea gemenilor, este programată pentru luna aprilie. Ea va fi unul dintre principalele capete de afiş ale festivalului Coachella, cel mai cunoscut festival american.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod