Madonna

Vampă la 58 de ani: Madonna nu iartă nimic. S-a distrat şi cu Drake!

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez şi Drake, într-o ipostază care lasă loc de interpretări


Cu toate astea, artista nu pare să fi tolerat reacţia lui Drake. Întrebată într-un interviu despre ceea ce regretă în viaţă, ea a răspuns direct: "Nu-l mai sărut pe Drake oricât m-ar implora s-o fac."

Dezvăluirea despre relaţia dintre Madonna şi Drake care ar fi precedat episodul sărutului survine după ce presa a scris că rapperul a avut o aventură cu Jennifer Lopez. La începutul acestui an au apărut în presă mai multe imagini în care acesta şi cântăreaţa în vârstă de 47 de ani erau surprinşi în ipostaze romantice.

Diva latino de 47 de ani l-a însoţit pe Drake, de 30 de ani, la concertul pe care l-a susţinut de revelion în clubul Hakkasan din Las Vegas. Pe internet a apărut şi o înregistrare video în care Jennifer Lopez îl săruta pe Drake.

"Jennifer şi Drake au încercat să-şi ascundă idilia în spatele relaţiei profesionale, dar adevărul e că formează un cuplu. Diferenţa de vârstă nu îi deranjează. Se distrează împreună şi doar asta contează", declara recent un apropiat al cuplului pentru The Sun.

Actualmente, Drake se află în Marea Britanie pentru un concert în cadrul turneului său, intitulat "Boy Meets World".
El va cânta apoi în Belgia, Germania şi Danemarca.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod