Vampă la 56 de ani: Madonna, spectacol fierbinte cu dansatori sexy

Regina muzicii pop rămâne la fel de provocatoare ca acum trei decenii. În cel mai recent show, ea a simulat câteva scene de sex în grup.
De-a lungul timpului, Madonna a șocat lumea în fel și chip, iar acum, când se apropie de 60 de ani, ea rămâne la fel de provocatoare. Mamă a patru copii, vedeta nu are nicio reținere când urcă pe scenă.

Gala premiilor Grammy, desfășurată duminică, a oferit un nou prilej pentru a o vedea pe regina muzicii pop într-un spectacol de zile mari. Îmbrăcată într-un costum sexy de toreador, adaptat de Givenchy și care îi expunea mult picioarele bine lucrate, vedeta a interpretat pentru prima oară live noul ei single, "Living For Love". La un moment dat, ea a simulat câteva acte sexuale cu dansatorii mascați - taurii ei.

Madonna a parcurs scena de la un capăt la altul, incitând publicul și invitându-l să cânte cu ea versurile noii sale piese.

Noul album al cântăreței americane a provocat mai multe controverse după ce aceasta a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii modificate, în care se compară cu Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, în încercarea de a-şi promova viitorul album, "Rebel Heart".

Madonna a lansat, pe 20 decembrie, şase cântece, care vor fi incluse pe viitorul său album, "Rebel Heart", cântecele putând fi cumpărate din magazinul iTunes al Apple şi din alte magazine online de muzică de către cei care precomandă discul ce va fi lansat în martie 2015.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Cel mai recent album lansat de Madonna, al 12-lea din carieră, a fost "MDNA" (2012).


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod