Valentina Pelinel mama

Valentina Pelinel, mamă! Cine e tatăl copilului? Nu există confirmare oficială

Fotomodelul Valentina Pelinel va fi o mamă singură. Presupusul tată Cristi Borcea e la închisoare. În acest moment nu există nicio confirmare oficială cum că el ar fi tată, dar există o explicaţie pentru relaţia dintre cei doi
Valentina Pelinel, 36 de ani, poate naşte din moment în moment. Dar cine e tatăl copilului? În mai multe articole s-a speculat faptul că fostul patron al lui Dinamo, Cristian Borcea, prezumtivul tată, nu va participa la fericitul eveniment pentru că nu a primit permisie de la conducerea penitenciarului, unde îşi ispăşeşte pedeapsa.
Cristian Borcea, închis pentru şase ani, s-a despărţit de soţie, tot un fost model, Alina Vidican, cea cu care are doi copii. Dar nu a făcut niciun gest, deocamdată, pentru a-şi uni destinul cu cel al Valentinei Pelinel, cel mai influent top model din România.
Valentina va naşte singură, ajutată de mama ei şi de prietene.
În urmă cu câteva zile a scris o ultimă postare pe blogul ei, găzduit de site-ul femei de 10.
”Momentul sosirii pe lume al bebelușului poznaș se apropie. Recunosc că încep să mă cuprindă emoțiile, mai ales că am vizitat o prietenă care a născut un baiețel frumos și sănătos. Aproape că am ajuns la termen și m-a cuprins nerăbdarea. Nu mai spun că nici să dorm nu prea mai reușesc, dar contează prea puțin acum, aleg să văd aceste momente ca pe o bună pregătire pentru ce va urma.
Am o sumedenie de întrebări despre cum voi fi ca mama, cum va fi prima noapte petrecută împreună, cum o să arate bebelușul, ce greutate va avea, cât va măsura. Mă uit la poze cu bebeluși, am 3 cărți pe noptieră din care mă informez și mă uit și la pătuțul lui și aștept să mă cuprindă starea de fericire supremă când îl voi vedea pentru prima oară”, a scris vedeta cu emoţie.
31 Mai 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 31 Mai 2016, 13:58
    CINE OARE

    Cine e tatal? Cine s-a nimerit, simplu....

    2
    0

  • ilona pe 31 Mai 2016, 02:11
    Persoana subversiva, de nota 10!

    Mi-as dori sa citeasca, si fiinta asta perversa, comment-ul meu ca sa vada ca n-a reusit sa ne abureasca! Traind atatia ani dincolo, s-a calit la Legile Junglei, desi in mesajul ei - subversiva cum e - , se intelege ca este DISPERATA si INFRICOSATA de multe TARE personale! Traind si fiind ocrotita de un HUGO, escaladand, apoi, prin casatorie, ierarhia celebritatii - nu prin job-ul ei, ci prin statut de nevasta de guvernant, a fost invatata sa huzureasca, numai ca Destinul modelat de ea, a aruncat-o in bratele unui tip megapotent, cata vreme, bietul CRISTI B., ajunsese "executat silit"! Ce sa faca o tipa versata ca ea, care mai era disperata, si ca imbatraneste si n-are un urmas???A luat masuri si a ramas gravida, numai ea stie CUM, ca doar - doar i se va asigura un viitor sclipitor, ei si fiului (un proverb din batrani zicea:>)! Coment-ul ei este edificator; viata e cumplita, dura, grea, irespirabila si rea, daca n-ai lovele! Ceea ce insa a neglijat ea este faptul ca isi cladeste viitorul pe suferinta, lacrimile si deruta unei sotii si a copilasilor sai. Nu uitam insa ca, si ALINA a fost la fel de pacatoasa, dar, cel putin, Alina - in primul si in primul rand - , l-a iubit si il iubeste sufocant pe nababul puscariabil, comparativ cu ea, care e toata un INTERES si un FALSET! Viata va demonstra ca Dumnezeu nu o va ierta, iar "poznasul" o va judeca aspru, la adolescenta! Nu o judec pe "intrusa", ci vreau sa-i arat ca romanii obisnuiti, normali, adevarati, nu vor accepta niciodata ceea ce a fost capabila sa faca, mai ales FEMEIA romanca adevarata - de-ar fi murit de dorul banilor, al masculului, al amorului si al unui "poznas" - , nu intra in viata unei femei maritate, care e pacat prevazut, si de "DECALOG"!! Pe ea, Dumnezeu s-o ierte, ca nu stie cat RAU a facut, iar fiului, sa-i dea sanatate, ca e nevinovat !

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod