Valentina Pelinel mai are puţin până va deveni mamă. Va naşte natural la 35 de ani!

de Maria Ionescu, 13 Mai 2016

Fotomodelul Valentina Pelinel a intrat în ultima lună de sarcină. A decis să nască natural, iar pregătirile pentru întâmpinarea micuţului merg mai bine sau mai rău. Viitoarea mamă însă nu se stresează
Valentina Pelinel se pregăteşte să nască. Cel mai aşteptat copil e pe cale să aterizeze, fiind adus de barza programată de Cristi Borcea.
În mai multe rânduri, cel mai celebru fotomodel din România a făcut declaraţii că s-a obişnuit cu ideea de a fi o mamă singură. În niciun moment, pe parcursul sarcinii nu a vorbit despre tatăl copilului care, cel mai probabil e Cristi Borcea, fostul patron al Clubului Dinamo.
Relaţia dintre Valentina Pelinel şi omul de afaceri aflat în închisoare a scandalizat opinia publică.
Nici Borcea nu a vorbit despre cel de al şaptelea său copil. Dar acesta din urmă a divorţat la notar de Alina Vidican, cea cu care are doi copii.
Se pare că cei doi au ajuns la o înţelegere privind banii, una care a mulţumit-o şi pe Alina Vidican. Aceasta se află în Statele Unite, unde locuieşte într-o casă a omului de afaceri împreună cu copiii. A plecat strategic pentru a nu fi afectată de naşterea copilului rivalei Valentina Pelinel.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilona pe 13 Mai 2016, 16:02
    GENA zdravana!

    Nu stii ce sa mai crezi! E derutanta decizia ei, intrucat, la fasoanele si standardul la care a trait si iubit si la care vrea sa continue acelasi confort de diva, este de-a dreptul derutant, cata vreme "DIVELE" cer sa nasca numai prin CEZARIANA si se stie , si DE CE!? Tipa asta, ori e perversa si practica alt fel de amor decat de cel institutionalizat de IISUIS la Nunta de la "Cana Galileii", ori chiar este sincera si o fi fost informata ca un copil nascut NORMAL este un viitor "luptator", care va sti sa indure viata si chinul, asa cum a chinuit pana a vazut lumina zilei, si va avea un organism foarte rezistent! Daca tipa a fost indrumata de un medic bun profesionist(probabil Dna de Fitness), inseamna ca a facut ca o amica a mea, fata batrana, pana pe la 39 de ani si, deodata, a vrut un copil si a preferat un ..."ARAB"! Cand am iontrebat-o, mi-a motivat: "Draga mea, am vrut sa aiba fiul meu dantura, par si rezistenta fizica superba, la fel ca tatal lui, arab, iar in plus, am vrut sa fie un bun intreprinzator, tot ca tatal lui, nu natafle falimentar ca romanii!" Probabil ca, si tipa, si-a dorit un fiu intreprinzator ca tatal lui, care, de la vandut butelii, a ajuns nabab (mai putin insa "tereapia de pasarici, ca nu cred ca l-ar vrea fustangiu ca taticul!))!!!! Sa-i dea Domnul sanatate copilasului, ca este NEVINOVAT!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod