Valentina Pelinel contraatacă: „Nu m-am dus la Penitenciar nechemată“

Fotomodelul nu a confirmat că tatăl viitorului ei copil este Cristi Brocea, dar a ţinut să precizeze că soţia acestuia pozează în victimă.

Speculațiile potrivit cărora tatăl copilului pe care îl va naște Valentina este Cristi Borcea au provocat o reacție foarte dură din partea soției fostului președinte al clubului de fotbal Dinamo. "O zdreanţă", a spus Alina Borcea când un reporter de la Antena 1 a întrebat-o ce părere are despre Pelinel. "Eu ştiam că este o stearpă, o femeie de moravuri uşoare. Nu ştiu ce urmăreşte", a răspuns Alina, foarte supărată.

Cele două rivale au fost invitate marţi seară, la două emisiuni de televiziune, unde au continuat șirul acuzațiilor dure.

Soţia lui Borcea a plâns în direct la Pro TV, în emisiunea "La Măruţă", şi a mărturisit că nu are de gând să renunţe la căsnicia ei.

În acelaşi timp, Valentina Pelinel a vorbit la "Acces direct" despre acest scandal. Ea nu a confirmat că Borcea este tatăl viitorului ei copil, dar a menționat că nu a mers la penitenciar nechemată: "Eu nu am confirmat tatăl copilului.
Chiar am spus că voi face asta atunci când mă voi întoarce în ţară. Familia şi prietenii mei ştiu foarte bine adevărul. Este cert că în perioada asta vor apărea o grămadă de scenarii. Povestea în care sunt ştiu doar eu. Cam cum poţi să distrugi aşa ceva. Nu m-aş fi dus la Penitenciar nechemată. Nu aveam cum să merg acolo nechemată. E un copil dorit şi asumat de ambele părţi şi o să dovedesc asta. Şi dacă Dumnezeu a vrut asta, de ce atâtea comentarii? Dacă chiar îi pasă de soţul ei, mesajul meu este: <<Soţul ei nu avea nevoie de asta>>"
, a spus Pelinel.

Fotomodelul a adăugat că Alina Borcea joacă un rol de victimă și că ea nu este genul care să se agațe de un bărbat: "În viaţă, nimeni nu-ţi ia ce e al tău.
Într-o casă cu iubire, nu poate să intervină nimeni. Eu nu doresc să se tăvălească de plâns, chit că o face fals sau că simte. Eu am muncit de la 15 ani şi mi-am câştigat banii. Nu sunt nici vreo femeie disperată care se agaţă de un bărbat.
Da, de multe ori, poate venea momentul ăsta care să zică: <<Prea e imaculată Pelinel asta>>. Situaţia e că cineva e victimă şi că încearcă să fie victimă. Asta e o victimizare publică. Hai să fim serioşi! Nu am despărţit eu nicio familie."


"Sunt foarte conştientă de faptul că mi s-ar putea întâmpa şi mie tot ce fac în viaţă. Mi se pare jenant să ai ceva cu mine", a mai spus Valentina Pelinel la Antena 1.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Juvetele de Duba pe 7 Ian 2016, 03:55
    am aceeasi opinie

    chiar daca mi-ati sters mesajul anterior, avand cuvinte triviale, sa stiti ca imi pastrez opinia. Este inadmisibil sa asiste o tara intrega la astfel de nemernicii, promovand mizeria morala si etica a unor puscariasi si femeile lor usoare. Chiar nu exista putina decenta, Totusi cine sunt aceste personaje? Oare sunt niste vedete, staruri care trebuie urmate de altii? Totusi imi face impresia ca in Romania competentele celor din presa si mass media sunt de-a dreptul sub orice critica si ca practic nu exista nici o competenta si deontologie profesionala. In asemenea stare cirotica in care se afla tara, se pot schimba guverne in fiecare luna pentru ca nimic nu va schimba. Mizeria morala si imbecilitatea vor dainui. Mi se face greata de fiecare data can mai uit la stiri din tara. Vai si amar.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod