Valentina Ionescu, dependentă de revistele de modă! Cheltuieşte 4 milioane de lei pe lună doar pe reviste!

9 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Valentina Ionescu, dependentă de revistele de modă! Cheltuieşte 4 milioane de lei pe lună doar pe reviste!
Valentina Ionescu plănuieşte nu doar să reinventeze muzica populară românească dar să şi schimbe impresia publicului vis-a-vis de interpretele de folclor.
Valentina este, probabil, cea mai trendy cântăreaţă a acestui gen muzical. Merge la saloane de înfrumuseţare, apelează la masaj de relaxare şi anticelulitic de două ori pe săptămână şi este la curent cu tendinţele în modă şi în machiaj.

"Îmi place să fiu mereu prezentabilă şi citesc revistele de modă.
Există un centru de presă în Bucureşti de unde cumpăr toate revistele internaţionale de modă. De la Vogue, la Elle UK sau Harper’s Bazaar. Îmi cumpăr şi toate revistele care apar în România. Având în vedere că fiecare revistă adusă de afară costă în jur de 50 de lei, cheltuiesc cam 400 de lei pe lună doar pe revistele de modă”
, declară Valentina Ionescu.

Mai mult, artista este pasionată şi de shopping-ul on-line.

"Îmi comand haine de pe site-uri din alte ţări iar atunci când merg în vacanţe în Europa, merg la shopping.
Sunt de părere că un artist, fie el de muzică populară sau de alt gen muzical, trebuie să capete respect şi în privinţa modului în care apare în faţa publicului. Îmi plac hainele frumoase, elegante”
, declară Valentina Ionescu care recunoaşte că cea mai scumpă sesiune de shopping a fost in Italia unde a cheltuit 3500 de euro pe haine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod