Val Kilmer, prima poză după ce s-a scris că are cancer. Starul e tot mai slăbit

Val Kilmer cancer
Val Kilmer arată slăbit după o lună în care nu a mai fost fotografiat


"Unii fani au socotit din greşeală că tăcerea despre problemele mele personale ar însemna că nu mai sunt răspunzător de sănătatea mea şi că mă bazez numai pe rugăciuni. Nimic mai neadevărat. Sunt foarte recunoscător pentru toată susţinerea din toată lumea pe care am primit-o când oamenii au aflat că am probleme de sănătate. Mulţumesc pentru toată dragostea şi pentru gândurile bune", a mai scris actorul.



În luna ianuarie a anului trecut, Kilmer a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului, dar a infirmat zvonurile conform cărora ar suferi de cancer. El a fost fotografiat după externarea din spital, în timp ce purta la gât un dispozitiv aplicat după operaţia de traheostomie.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod