Va reuşi Amalia Enache s-o detroneze pe Andreea Marin din postura de zână?

Pro TV lansează miercuri de la 20.30 ”Clipe de fericire”, iar Antena 1 încearcă să ruineze un eventual succes de audienţă cu celebra producţie ”Te cunosc de undeva”

Amalia Enache se pregăteşte de cea mai mare provocare din carieră. Miercuri, începând cu ora 20.30, Pro TV lansează show-ul ”Clipa de fericire”, o producţie asemănătoare cu ”Surprize, Surprize”, celebra emisiune a producătorului Valeriu Lazarov, decedat între timp, care a consacrat-o pe Andreea Marin în postura de divă.
Amalia Enache este o prezentatoare de ştiri în vârstă de 38 de ani care s-a impus pe micile ecrane prin seriozitatea şi precizia cu care şi-a desfăşurat meseria.

Nu se poate compara cu Andreea esca, a lucrat mai mult pe segmente orare de weekend sau de zi, dar a rezistat la pupitrul ştirilor de la începutul anilor 2000. Pentru ea, miercuri începe marea provocare. Va reuşi să devină noua zână a României?
Antena 1 va contracara lansarea show-ului produs de Pro TV, programând la aceeaşi oră producţia proprie ”Te cunosc de undeva”, aflată la al optulea sezon, fiind prezentată de Alina Puşcaş, Cosmin Seleşi şi celebrul jurat, actorul Andrei Aradits.
24 Noiembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod