Vă e dor de Teo? Motivele pentru care e criticat show-ul lui Măruţă

Audienţele scăzute ale emisiunii „Happy Hour“, care a fost depăşită în această toamnă de „Acces direct“, l-au făcut pe Cătălin Măruţă să recurgă la gesturi extreme pentru a-i face pe telespectatori să se uite pe Pro TV.

Antena 1 a anunţat, în prima săptămână a lunii septembrie, că emisiunea „Acces direct“ s-a menţinut pe primul loc, în faţa emisiunii „Happy Hour“, cu un avans de 200.000 de telespectatori din mediul urban. Dacă emisiunea de la Pro TV a înregistrat un rating mediu de 3,4% şi 13% cotă de piaţă, „Acces direct“ a atins 5,3% audienţă medie şi 20,2% share.

Subiectele prezentate de soţul Andrei nu au făcut decât să-i îndepărteze şi mai mult pe cei care urmăreau cu mare interes emisiunea. În plus, aceştia au început să se întrebe de ce nu revine Teo la „cârma“ unui show la Pro TV pe acelaşi interval orar, în locul lui Măruţă.

Din spusele telespectatorilor, emisiunea „Happy Hour“ nu mai reprezintă pentru ei un interes deoarece Cătălin Măruţă depăşeşt orice limită cu glumele pe care le face şi cu personajele pe care le invită. Cel mai recent episod pe care românii nu l-au gustat mai deloc a fost atunci când în cadrul emisiunii şi-a făcut apariţia Mariana Moculescu, aceasta fiind pusă de Măruţă să facă duş în direct.

Poate că această ispravă ar fi fost trecută cu vederea de public, dacă emisiunea ar fi avut loc seara, la acelaşi interval orar cu „Un show păcătos“ şi „Cancan TV“, care prezintă acelaşi tip de subiecte, dar nu sunt la fel de hulite.

Din cauza farselor pe care le face, Cătălin Măruţă a intrat în conflict şi cu mai multe vedete, care l-au ameninţat că îi vor închide emisiunea sau că îl vor da pe mâna poliţiei.

Una dintre vedete este Monica Tatoiu, din cauza căreia Măruţă a primit o amendă de la poliţie.

„M-am trezit din senin fără maşină. Dispăruse din faţa casei. Cătălin Măruţă mi-a mutat maşina fără acordul meu. Când ţi se ridică maşina pe stradă, un echipaj de poliţie se află la faţa locului şi întocmeşte un proces-verbal. Altfel n-au voie să se atingă de ea. Măruţă a încălcat legea. Am chemat poliţia, care i-a sancţionat şi le-a întocmit tuturor un dosar de contravenţie“, a spus Monica Tatoiu, după ce Măruţă i-a făcut o farsă.

Mult mai vehementă a fost însă Oana Zăvoranu, cunoscută pentru caracterul ei vulcanic. Oana s-a enervat foarte tare atunci când Pepe a afirmat că ea nu a fost gravidă cu el, dar ea nu a avut dreptul la replică. „Ai plângere la CNA! Am dovezi la dosar că nu mi-ai dat dreptul la replică. Îţi promit că până nu-ţi închid emisiunea nu mă las! La ţigănie te pricepi cel mai bine, doar faci parte din familie“, i-a spus Oana Zăvoranu.

Cel mai penibil moment trăit de Cătălin Măruţă la televizor a avut loc atunci când l-a supărat pe Liviu Arteni. Deranjat deoarece prezentatorul „Happy Hour“ insista pe un subiect despre care Liviu nu dorea să vorbească, şi anume problemele sale cu alcoolul, soţul Israelei Vodovoz nu a mai rezistat şi l-a lovit pe prezentatorul de la Pro TV.



Cu toate că Măruţă a spus apoi că era o farsă pregătită special de el şi de Liviu, nimeni nu l-a crezut.

Mai mult, chiar Andra afirma, în urmă cu mai mulţi ani, că vedetele o atacă pe ea din cauza soţului ei.



O altă problemă pe care publicul spune că o are Cătălin Măruţă este aceea că îşi ia mereu peste picior invitaţii şi încearcă să îi batjocorească, profitând de slăbiciunile lor. În această categorie se poate încadra şi Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, care a slăbit peste 100 de kilograme.

Este bine ştiut că tatăl ei, actorul Dan Tufaru, decedat, avea acte din care reieşea că Ioana este retardată, însă chiar şi aşa, Măruţă o cheamă la emisiune şi o pune să-şi facă manichiura şi pedichiura în direct.

Faptul că prezentatorul de la „Happy Hour“ nu mai este aşa de iubit a fost demonstrat şi în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când Andra şi Cătălin Măruţă au fost la un pas să-şi vadă casa mistuită de flăcări.

Atunci, doi indivizi au aruncat benzină în curtea vilei din Cernica şi apoi i-au dat foc. Flăcările i-au distrus o parte din gardul proprietăţii, precum şi un copac ornamental. Cătălin a chemat poliţia, oamenii legii afirmând că vor face cercetări şi vor încerca să-i prindă pe făptaşi.

Încercând să explice de ce îl urăşte lumea, Măruţă a spus că el nu este vinovat de ceea ce se întâmplă în viaţa vedetelor.

„Noi, aici la Happy Hour, facem dezvăluiri, dar nu suntem noi responsabili de felul cum îşi trăiesc unii viaţa, de felul în care unii divorţează, de felul în care unele soţii aleg să vorbească la emisiunea asta sau unii oameni vor să povestească despre viaţa lor. Noi suntem nişte oameni care le dăm dreptul să-şi spună pe această canapea lucrurile legate de viaţa lor“, a spus soţul Andrei.

Aceste probleme pe care le întâmpină Măruţă au adus-o din nou în mintea telespectatorilor pe Teo Trandafir, care acum este actriţă în serialul „Pariu cu viaţa“. Teo a ajuns la Pro TV, pentru prima oară, în anul 2001, unde a realizat mai multe emisiuni, printre care şi „Teo“.

Acst lucru le-a revenit în minte şi fanilor lui Teo, care nu au uitat faptul că, la începutul anului 2011, apăruseră informaţii în presă conform cărora Sârbu ar dori să-l înlocuiască pe Măruţă cu Teo, deoarece emisiunea „Acces direct“ a fost mai vizionată decât „Happy Hour“ în anul 2010.

Dacă atunci această mutare nu a fost posibilă, acum se pare că şi lui Teo Trandafir îi este dor de emisiunea care a consacrat-o, deoarece clubulbucuriei.ro, site-ul ei oficial, a început de la jumătatea lunii septembrie să posteze înregistrările emisiunilor pe care Teo le realiza la Pro TV.

Datorită activităţii din trustul Media Pro, Teo Trandafir a devenit unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România, însă în anul 2006 a părăsit postul Pro TV, în urma unor discuţii aprinse cu Adrian Sârbu.
Ea a revenit la Pro TV în acest an, însă ca actriţă.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

1 Octombrie 2012
 

Comentarii (29)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 12 Iul 2015, 09:05
    helooo

    este proasta ideea ca "asta se cere" publicul a evoluat , vrea marfa de calitate, emisiunea este un stift de ultima calitate, Maruta ar trebu sa se reorienteze.

    1
    0

  • KK pe 12 Iul 2015, 09:02
    buna

    nu stiu, la Maruta era o emisiune interesanta, au schimbat regizorul? sau a imbatranit acorul? Teo este ok, lafel de spontana , emisiunea este buna , de calitate.

    1
    0

  • ami pe 11 Ian 2013, 10:24
    zero maruta

    Emisiunea a degenerat: prost gust , mahala , glume proaste . Chiar nu vede nimeni ca emisiunea lui este de nivel submediocru? Teo este inteligenta si emisiunile ei erau de divertisment nu de circ ieftin . Daca nu Teo , mai sunt si alti actori care ar putea prezenta o emisiune de divertisment......

    7
    0

  • nina pe 27 Dec 2012, 18:43
    maruta

    Ce bine ar fi sa faca maruta altceva.Emisiunea lui te face sa nu te mai uiti la pro. tv .Oare nu vede nimeni aceste emisiuni inainte?Numai barfe,mahala si tot ce este mai urat.Poate vine TEO si va face o emisiune de divertisment.

    3
    0

  • Ina pe 28 Nov 2012, 10:51
    Maruta, total loss

    La romanii din strainatate emisiunea Happy Hour are rating doar fiindca nu exista alta emisiune ! Daca ar fi o emisiune paralela de a lui Teo, Maruta ar avea un rating de 0 %, cu multa indulgenta.

    2
    0

  • gilibili pe 30 Oct 2012, 21:06
    maruta happy hour

    BAI MARUTA TI-AI GASIT NANASUL.....CREZI CA ERAI TARE CU FARSELE TALE DE KK? PACAT CA NU TE-A BATUT ZAVORANCA.....NU-I TARZIU ,STAI CALM! SI ORICUM NU AVEAI NICI O NOIMA!!!!!! LA SATRA CU TINE MARUTEL,APUCA-TE DE BALADE,MANELE SAU ORICE ALTCEVA IN AFARA DE TV. SUCCES ITI DORESC!

    3
    0

  • Ella pe 23 Oct 2012, 12:25
    Pentru Teo!

    Glumele facute de Maruta au degenerat pana la infarct pentru protagonisti. Acelea nu sunt glume! Alt gen de umor promova Teo! Era spontana, draguta si as fi foarte fericita sa o revad intr-o emisiune de divertisment de calitate asa cum ne obisnuise in show-ul ei.Am urmarit-o putin in serialul unde joaca dar nu este credibila, autentica.

    7
    1

  • elya pe 17 Oct 2012, 12:25
    NENOROCIRIIIIII HOUR !!!!!!!!!!

    asa ar trebui sa se numeasca emisiunea lui Maruta tapita , e infect din toate punctele de vedere . DISTRUGE CASNICII ...VEZI PEPE SI OANA , DISTRUGE IETI SI ASA SUBREDE ..VEZI IOANA TUFARU ...intra cu bocanci plini de mocirla in viata oamenilor ......nu se compara nici pe departe cu TEO ..... era minunata ..cu drag urmaream emisiunile ...era frumos ...cultura ...divertisment ...muzica ....acum doar MOCIRLA A LA MARUTA DOBITOCUTA !!!!!

    2
    0

  • gaby pe 17 Oct 2012, 12:14
    happy?

    As vrea sa stiu si eu pe cati oameni a facut maruta fericiti in a lui ora? In afara de magarii televizate, nu vedem nimic interesant...decat o mare mistocarie si o pierdere de vreme promovata de un ins care n-are nici moaca de moderator tv si nici acel ceva care sa atraga telespectatorii...un oltean plin de el care nu are ce cauta pe sticla...genul asta de emisiuni se face cu personaje atractive (nu neaparat fotomodele) si inteligente care sa fie in stare sa poarte niste dialoguri interesante cu invitatii...in nici un caz nu trebuie sa ii umileasca in goana dupa rating...si faptul ca "genul asta se cere" e gresit...ia sa vina posturile tv cu emisiuni de calitate sa vezi cum se face rating...nu toti telespectatorii sunt manelisti, dobitoci sau obsedati sexuali...scuzati limbajul

    6
    0

  • Laura pe 17 Oct 2012, 10:23
    Prunutza Marutza

    Nici cind nu am crezut ca voi vedea la tv scursori tiganesti gen Prunutza Marutza cu emisiunea lui abjecta de tot rahatul, asta pt ca e la fel ca Adrian Sarbu, un gunoi, un rahat de nimic nteresat doar de barfe si scanadaluri, care ar face totul pt rating si pt seful lui. Ma intreb asta e cultura mai tzigane Marutza? poate doar in viziunea ta ingusta!

    7
    0

  • miky pe 9 Oct 2012, 20:54
    maruta

    nu vedeti fratilor ca asta vrea lumea sa vada....BARFA...asta vrea sa vada .......asta le da

    0
    1

  • ardeleanu pe 3 Oct 2012, 12:27
    sa

    emisiune olteneasca ce plm

    3
    1

  • Kriki pe 2 Oct 2012, 23:57
    Teo

    Din punctul meu de vedere Teo avea mai mult umor , si facea emisiuni de calitate , imi amintesc ca stateam seara in fata televizorului si ma prapadeam de ras. Dupa parerea mea Teo ar fi binevenita cu o noua emisiune.

    4
    1

  • ioana pe 2 Oct 2012, 19:21
    imi place

    bai "Sotul Andrei" :))) eu zic sa iei o pauza de ceva timp si apoi sa revii cu ceva nou!

    1
    0

  • irina pe 2 Oct 2012, 13:46
    buna

    am vazut-o pe doinita oancea la happy hour spunea ca a slabit cu niste pastile naturale,stie cineva cu ce pastile a slabit?

    0
    1

  • gaby 45 pe 2 Oct 2012, 13:24
    MARUTA

    chiar asa HAPPY adica o ora de fericire ce sa spun chiar fericire cu maruta care rade de uni si altii .Ia sa isi vada parul din ochiul lui si afara cu el .E jenant si GRETOSSSS .Baiatule cred ca ai uitat ca inseamna HAPPY si ce trebuie sa reprezinte emisiunea ta ,iar prietenii tai sa isi spele rufele la ei acasa eu una nu sunt curioasa cine pe cine a inselat , cine tine dieta , cine nu are apa calda sau cum isi vorbesc intre ei .am observat ..la tine PEPE la capatos OANA si tot asa

    2
    0

  • gaby pe 2 Oct 2012, 10:50
    ca la noi la nimeni

    scandal si circ la greu... farsele au si ele o limita si rabdarea oamenilor care sunt luati peste picior tot la fel

    9
    0

  • dani pe 1 Oct 2012, 23:18
    trist..

    Pe vremea cand Teo facea emisinui..sincer, nu ma puteam uita deoarece avea felel acela al ei de...a se stramba..si f glume nesarate..nu o cunosc personal, sa vad daca intr.-adevar asa este felul dansei, insa..nu m-.as uita niciodata la o emisiune de-a ei.Cat despre Maruta, ma mai uitam la inceput...cand aveam timp, insa am vazut ca apoi incepe sa-si cam bata joc de invitati..adik..prea multa barfa..In tara la noi..toti fac aceleasi emisiuni..."BARFA" Emisiunea Acces direct, o alta porcarie..fratilor..voi nu stoti sa faceti emisiuni despre altceva?? Numai barfa aveti in cap..sa fimati fara sa aveti voie.sa ezpuneti viata oamenilor fara nici un drept...Sa va fie rusine ca numai asta stiti sa faceti..va barfiti unii pe altii...halal tara!! Halal Romanie!!!!

    9
    0

  • Adriana pe 1 Oct 2012, 21:39
    despre oferta facuta lui Maruta pentru a-i creste audienta

    Anul trecut i-am trimis lui Maruta un mesaj pe un blog al emisiunii Happy Hour prin care il invitam impreuna cu intreaga echipa Happy Hour ( pe banii lui Sarbu, bine-nteles ) in Corsica, unde ar fi putut face o saptamana de emisiune speciala ( sau chiar mai mult ). Audienta ar fi crescut nesperat de mult. Regia o puteam face impreuna in asa fel incat sa fie si turist si moderator si realizator si...de toate, cu invitati romani si corsicani, ba chiar si din sudul Frantei, sudul Italiei, Insula Capri, Sardinia etc. Ar fi fost o mare nebunie constructiva, un delir magnific, care ar fi atras milioane de telespectatori romani. Ar fi fost mult mai mare audienta decat este in prezent la Vocea Romaniei. Dar nu a raspuns la aceasta propunere. Si acum invitatia este in vigoare si ramane in picioare, dar nu cred ca acum Maruta mai are atata trecere la dl. Sarbu ca sa ii ceara bani pentru a organiza emisiuni Happy Hour in Corsica, in urma procentului scazut in sondaje. Proprietarul corsican de la Agroturismul care ii primea pe toti este deschis la negocieri si doreste sa ii primeasca oricand.

    1
    6

  • blue05 pe 1 Oct 2012, 17:08
    maruta versus teo

    Maruta intr-adevar isi ia peste picior invitatii, insa Teo e o doamna. Si emisiunea ei era divertisment,dar divertismenul lui Teo nu jignea oamenii. Maruta , trebuie sa-ti revizuiesti "divertismentul". Si, inca ceva, lasa-te de farse ca iti bati joc de oameni . Nu ma mai uit la emisiunea ta de cand ti-ai batut joc pur si simplu de un ADEVARAT artist: Mihai Constantinescu.

    14
    1

  • diana pe 1 Oct 2012, 16:20
    oo nu.....

    fara teo, va rog!!!! nu ne mai lezati retina!!!!!

    6
    19

  • Roxana pe 1 Oct 2012, 14:05
    Happy hour

    Intr-adevar, titlul emisiunii nu are nicio legatura cu continutul. Sa te numesti happy cand discuti despre moartea Madalinei Manole si a Malinei Olinescu.....jenant

    18
    0

  • colibri pe 1 Oct 2012, 13:56
    subscriu...

    ...celor de mai sus...am vazut o data (a doua oara nu s-a mai intamplat!)la o "happy hour" pe cineva care(parca!)avusese o tentativa de suicid,sau...ceva de genul.M-am intrebat atunci "care era momentul HAPPY"???Poate doar Maruta putea fi "HAPPY" ca avea audienta.Deeeci..am renunta sa vad asa ceva.Mai bine dorm!

    16
    0

  • catisoru pe 1 Oct 2012, 12:19
    emisiuni de scandal

    atat emisiunea lui Maruta cat si a Simonei sunt de toata jena...nu-mi pot imagina ca exista oameni care savureaza porcariile alea

    27
    0

  • ovy pe 1 Oct 2012, 11:37
    Mamaruta

    Intr-adevar este mult mai interesanta emisiunea acces direct si mai ales...prezentatoarea Simona e ...SOOPERBA, Mamaruta e oltean cu gura mare, laudaros si artagos ca toti oltenii...

    9
    7

  • Dana pe 1 Oct 2012, 10:30
    Maruta

    Maruta este un personaj marunt,arogant,lipsit de cei sapte ani de acasa,care jigneste si umileste fara sa tina cont de varsta si care ii sustine pe cei care ii apreciaza el,celorlalti chiar daca le da un asa zis drept la replica,atunci cand ajunge langa el sunt facuti praf.Ne este dor de TEO care este o adevarata profesionista,un om care stie cum sa prezinte si sa tina lumea in fata televizoarelor.

    21
    0

  • ana pe 1 Oct 2012, 10:17
    nu ne mai intoxicati cu prostie!!!

    sa dispara acest maruta cu emisiunea lui de rahat..e atat de cretin, face glume de asa prost gust, isi bate joc de ioana tufaru, nu e in stare sa scoata pe gura 2vorbe inteligente.. da-ti-l afara si aduceti-o pe teo inapoi!!! ne-am saturat sa vedem atata prostie la tv..ce modele de urmat vad copii nostri? sa dipara din tv gherghe, maruta, madalin si emisiunile de rahat cu actori dupa strada ca: " iubire interzisa", ''ochii din umbra'' si altele de genul asta!!

    26
    1

  • adriana pe 1 Oct 2012, 09:19
    realizatorii de programe

    as sfatui pe acesti realizatori de programe sa faca ceva mai interesant..... si nu barfa.... ca de asta suntem satui cred eu ca toti

    27
    1

  • monica constantinescu pe 1 Oct 2012, 08:25
    marutza

    de ce ii zice'' happy hour '' emisiunii asteia in care subiectul e birfa , indecenta , aruncarea cu noroi ,ridicarea poalelor , scuipatul si spalatul rufelor murdare in direct ??? orice bolnav psihic poate sa vina la marutza sa spuna sau sa faca orice timpenie , se lasa hartuit cu intrebari timpite , menite sa stoarca lacrimi sau sa incite la violenta si uite asa ...e happy hour ????!!! noroc ca exista telecomanda ca altfel ne-am prosti cu totii ...cu simona gherghe , madalin ionescu si marutza , bine ca a disparut lucian mindruta cu alta emisiune de rahat !

    41
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod