Uriașul cu inima topită: Dwayne „The Rock“ Johnson, emoționat de o fetiță bolnavă cu care s-a jucat

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2018

Starul s-a amuzat când Lucy s-a prefăcut că leșină pentru că a sărutat-o


În aprilie, Dwayne Johnson a dezvăluit că a suferit de depresie, după ce a văzut cum mama lui a încercat să se sinucidă, când el avea vârsta de 15 ani. Actorul a povestit că avea vârsta de 15 ani când şi-a văzut mama, Ata, intrând pe autostradă, în Nashville, la scurt timp după ce au fost evacuaţi din apartamentul lor. El a spus că a reuşit să-şi scoată mama de pe autostradă, dar după acest moment a suferit timp de mai mulţi ani de depresie, situaţia sa fiind îngreunată şi de rănile pe care le-a suferit, acestea punând capăt aspiraţiilor sale la o carieră în fotbal.

La depresie a contribuit şi o despărţire de iubita sa de la acea vreme.

"Depresia nu discriminează niciodată. Mi-a luat mult timp să înţeleg acest lucru. Cheia este să nu îţi fie teamă să vorbeşti despre asta. Mai ales noi, bărbaţii, avem tendinţa de a păstra această poblemă pentru noi. Nu sunteţi singuri"
, a scris actorul pe platforma de socializare Twitter, pe care este urmărit de 12,7 milioane de persoane.

Johnson a spus pentru ziarul britanic Express că a început să sufere de depresie după ce a fost martor la încercarea mamei lui de a se sinucide.
"Am ajuns la un punct în care nu voiam să fac ceva sau să merg undeva. Plângeam constant", a spus actorul. "Ne-am vindecat amândoi (Dwayne Johnson şi mama lui, n.r.), dar trebuie să facem mereu tot ce este posibil pentru a le acorda atenţie altor oameni care suferă", a adăugat acesta.

Născut pe 2 mai 1972, Dwayne Johnson, supranumit "The Rock", este un fost luptătot profesionist care a devenit un actor de succes.
Primul rol principal al lui Johnson într-un film a fost acela din pelicula "The Scorpion King", în 2002. De atunci, el s-a remarcat într-o serie de filme foarte apreciate de public, precum "The Mummy Returns" (2001), "The Game Plan" (2007), "Get Smart" (2008), "Journey 2: The Misterios Island" (2012), "G.I. Joe: Retaliation" (2012). În ultimii ani, a fost unul dintre actorii principali din ultimele trei filme lansate în cadrul francizei "Furios şi iute".
În acest an a mai apărut în producţii precum "Jumanji: Aventurã în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle" şi "Salvamarii/ Baywatch".

Potrivit revistei Forbes, Dwayne "The Rock" Johnson a fost surclasat anul trecut de Mark Wahlberg în topul celor mai bine plătiţi actori din lume, ajungând pe locul al doilea, cu încasări de 65 de milioane de dolari. Mark Wahlberg s-a situat pe primul loc în clasament după ce a câştigat o sumă estimată la 68 de milioane de dolari în 2017.Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod