Un tip puternic şi cu suflet mare: Tom Hardy, apărătorul câinilor abandonaţi

Căţeluşii salvaţi de Tom Hardy au stârnit simpatia tuturor şi şi-au găsit repede doritori care să-i adopte


Hardy a scris că Woodstock, care avea şase ani, a murit după ce a pierdut lupta cu o polimiostizită agresivă, o boală inflamatorie autoimună care provoacă organismul să producă anticorpi împotriva propriilor lui ţesuturi şi care are ca efect slăbirea muşchilor.

"Sunt recunoscător pentru prietenia lui fidelă şi pentru dragostea lui şi mă bucur că nu mai suferă.

Dar dincolo de toate sunt tare amărât. Pentru mine lumea a fost un loc mai bun cu el aici, lângă mine", a scris Tom după moartea câinelui său.

"Pentru cel mai bun prieten dintotdeauna. Pentru mine şi pentru o familie care l-au iubit dincolo de cuvinte şi pe care el a iubit-o fără îndoială mai mult decât oricine. Woody a fost cel mai bun dintre prietenii pe care ni-i dorim mereu. Sufletele noastre sunt legate pentru totdeauna", şi-a încheiat actorul mesajul impresionant.

Născut pe 15 septembrie 1977, la Londra, Edward Thomas "Tom" Hardy este un actor englez.

Şi-a început cariera în drame de război, fiind ales pentru rolul lui John Janovec în miniseria "Camarazi de război", produsă şi difuzată de HBO.

Hardy şi-a făcut debutul în cinematografie în 2001, în thrillerul "Black Hawk Down", regizat de Ridley Scott. Printre celelalte filme notabile în care s-a remarcat se numără câteva producţii cinematografice de mare succes, precum lungmetrajul SF "Star Trek: Nemesis" (2002), filmul de acţiune "RocknRolla" (2008), drama psihologică cu accente biografice "Bronson" (2008), thrillerul SF "Inception" (2010), filmul de spionaj "Tinker Tailor Soldier Spy" (2011), dramele "Lawless" (2012) şi "Locke" (2013) şi westernul biografic "The Revenant", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor în rol secundar".
El a impresionat şi în filmul cu supereroi "The Dark Knight Rises" (2012), în thrillerul distopic "Mad Max: Fury Road" şi în thrillerul poliţist "Legend" (2015), notează News.ro.

Tom Hardy a jucat şi în drama "Dunkirk", regizată de Christopher Nolan, care a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american în acest weekend, cu încasări de 50,5 de milioane de dolari.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod