Un tip puternic şi cu suflet mare: Tom Hardy, apărătorul câinilor abandonaţi

Actorul a sărit în ajutorul unor căţeluşi abandonaţi. El a distribuit pe Instagram o imagine cu puii, iar apelul lui n-a rămas fără efect în rândul fanilor.

Dincolo de aspectul său fizic şi de rolurile care îi clădesc imaginea unui bărbat dur, Tom Hardy are o mare slăbiciune - câinii.

Starul a intervenit public după ce a aflat că patru căţeluşi în vârstă de două luni au fost abandonaţi într-o cutie, în parcul Victoria din Londra. Tom a distribuit o imagine cu cei patru căţei din rasa Staffordshire Bull Terriers după ce aceştia au fost salvaţi şi duşi la un centru special, Battersea Dogs Home, relatează Lad Bible.

Fotografia lui Hardy a stârnit imediat interesul celor peste 280.000 de admiratori de pe Instagram.

"Uitaţi-vă la ei. Vreau să le găsim tuturor o casă. Duceţi-vă să-i vedeţi", i-a îndemnat starul.

Centrul Battersea Dogs Home a primit pozitiv apelul lui Hardy, iar oamenii s-au arătat interesaţi de cei patru căţeluşi. "Mulţi ne-au contactat şi deja avem o listă de aşteptare. Este o situaţie bună", a spus un reprezentant al adăpostului.



Managerul Steve Craddock a declarat că micile patrupede au primit nume după cele ale personajelor feminine din filmul "Suffragette" (2015).

Căţeluşii adorabili ar fi fost doborâţi repede de hipotermie şi de deshidratare, dar au fost salvaţi la timp şi acum se simt bine. "Din fericire, au fost găsiţi la timp şi după ce au băut apă şi au dormit s-au recuperat complet, iar acum se bucură de viaţă şi se joacă cu entuziasm", a mai spus Craddock.

Apelul starului a avut efectul scontat şi toţi cei patru oaspeţi drăgălaşi ai adăpostului îşi vor găsi stăpâni, cererea fiind deja foarte mare.

Tom Hardy este un mare iubitor de câini, iar publicul a fost impresionat de suferinţa lui anul trecut, când favoritul său, Woodstock, a murit.
Actorul i-a adus atunci un omagiu emoţionant scriind pe o reţea de socializare: "A fost un înger. Şi a fost prietenul meu cel mai bun. Am trecut prin atâtea împreună. A fost prezent pe multe platouri de filmare. A întâlnit multe echipe. A fost desemnat al #73-lea animal influent din lume de către revista TIME. De obicei nu vorbesc public despre familie sau prietenii mei, dar acestea sunt circumstanţe neobişnuite."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod