Un semn bun: Soția lui Michael Schumacher, primul zâmbet în public după 8 luni

Accidentul de schi care era să-l coste viața pe fostul pilot de Formula 1 nu a îngenunchiat-o pe Corinna Schumacher.

La opt luni după accidentul care l-a trimis în comă, devotata lui soție continuă să-i stea alături, să-l ajute și să-l întărească. Opt luni în care a trebuit să se împartă între copii și tatăl acestora, rugându-se pentru el și veghindu-l zi de zi. În vârstă de 45 de ani, Corinna este mare dragoste a lui Michael, femeia pentru care ar fi lăsat deoparte chiar și pasiunea sa pentru automobilism. Ea l-a înțeles și l-a susținut mereu, după fiecare victorie și după fiecare înfrângere.

Avansăm, în mod lent, desigur, dar avansămCorinna Schumacher
După ce fostul pilot a ieșit din comă și a părăsit spitalul din Franța, Corinna a continuat să fie o prezență discretă, rareori observată în public.
Dar, încet-încet, ea revine la viața normală, semn că Michael e mai bine. Și, pentru prima oară în această perioadă dificilă, ea a fost din nou văzută zâmbind.

Pasionată de hipism, Corinna Schumacher a fost prezentă la Jocurile Mondiale Ecvestre, desfășurate la Caen, în Franța, în calitate de ambasador oficial al acestei competiții. Un rol de care s-a achitat ireproșabil, chiar dacă Michael nu este încă restabilit, iar ea a trecut printr-o perioadă foarte grea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod