Un nou scandal în showbiz: Catinca Roman, acuzată de furt!

O fostă prietenă și colaboratoare a creatoarei de modă susține că aceasta a dispărut cu banii clientelor care comandaseră ținute la atelierul ei de creație. Designerul neagă acuzațiile.

Luna trecută, fiica fostului premier Petre Roman a rămas fără atelier și a fost nevoită să întrerupă lucrul la noua sa colecție de haine, din cauza disputelor cu o fostă prietenă. Denisa, proprietara atelierului, susține că ea a fost cea care a dat-o afară pe Catinca și o acuză de furt.

Eu consider problema încheiată. Doamna mi-a trimis o scrisoare cu antet, dar nu am ce să îi înapoiez, pentru că nu am luat nimic, nici măcar lucrurile personaleCatinca Roman
Fosta prietenă a creatoarei de modă susţine că a fost deposedată de bani şi bunuri.
Cele două se cunosc de aproximativ cinci ani, iar Denisa era prezentă la evenimentele importante din familia Roman. Ea a fost la cununia Oanei Roman și a însoţit-o pe Mioara Roman la spital când Oana a devenit pentru prima dată mamă. Mai mult, Denisa îi ţinea companie Catincăi şi la evenimente mondene, relatează site-ul spynews.ro.

În urmă cu aproximativ o lună, prietenia dintre Catinca și Denisa s-a rupt, iar colaborarea lor s-a încheiat cu acuzaţii grave. "Minte! Catinca Roman a fost dată afară de mine, fiind angajată cu carte de muncă la firma mea, unde nu a făcut absolut nimic: nicio pregătire şi nicio colecţie.
A încasat în fiecare lună un salariu fix din februarie şi acum o lună a fugit cu banii de la cliente şi cu piele în valoare de 3.000 de euro. Acesta a fost motivul pentru care am schimbat lacătul"
, a declarat Denisa pentru site-ul citat.

Femeia susține că atelierul îi aparține, iar Catinca trebuie să-și achite datoriile: "Atelierul este făcut de mine în totalitate, ea nu a venit cu nimic. Oana trebuia să vină să plătească aproximativ 2.000-3.000 de lei, cheltuieli cu accesorii şi mâna de lucru şi nu a venit cu niciun ban."

Denisa a continuat tirul acuzațiilor la adresa fostei prietene, despre care a vorbit numai în termeni foarte duri.

"Aşa au fost crescute: că totul li se cuvine! Suntem convinşi că este cleptomană şi o persoană care nu va face nimic în viaţă decât vorbăraie. Concret, până la aproape 50 de ani ce a făcut? Nimic. Pe toată lumea escrochează. Angajaţii mei - aproape 70 - lucrează cu mine de 20 de ani şi nu a plecat nimeni. O notificare a fost trimisă recomandat doamnei Catinca să înapoieze tot ce şi-a însuşit şi nu-i aparţinea."

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 22 Aug 2014, 16:04
    Cleptomana

    Nu e prima data cand Catinca Roman este invinuita de furt. Am citit mai acum cativa ani ca le buzunarea pe colege , ba chiar ca le umbla pe la portofele. Fetele s-au jenat la inceput sa-i zica , sa o acuze direct dar cu timpul au inceput sa se fereasca de ea. Cu aceasta noua acuzatie chiar cred ca e cleptomana. Unde nu e foc nu iese fum!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod