Un nou divorț în showbiz: Alina Puşcaş și Viktor Bieltz s-au despărțit

Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva!" și soțul ei au hotărât să pună punct căsniciei după numai un an.

Una dintre cele mai frumoase perechi din showbiz-ul autohton a devenit doar o amintire. Alina Pușcaș a vorbit cu lacrimi în ochi, la emisiunea "Acces direct", despre această decizie, precizând că divorţul său este unul civilizat şi că are un mare respect pentru soţul ei. Ea a menţionat că, deși s-au despărţit după aproximativ un an de căsnicie, motivul nu a fost infidelitatea.

Prezentatoarea TV s-a despărțit de soțul ei în octombrie 2013. Ei erau căsătoriţi din mai 2013.

"Ne-am separat de anul trecut, am avut câteva tentative şi încercări de reîmpăcare dar, într-un final, am decis că este mai bine să punem punct relației.

Eu şi Viktor am stabilit ca la sfârşitul lunii aprilie să rezolvăm și partea de acte de divorţ în varianta amiabilă, la notar", a declarat Alina Pușcaș. "Acum suntem, culmea, într-o relaţie de prietenie. Ştiu că soţul meu nu m-a înşelat niciodată. M-a deranjat când presa a scris aşa ceva", a spus Alina Puşcaş în studioul de la Antena 1.



Ea a rămas în bune relații cu Viktor, omul alături de care a petrecut cinci ani frumoși. "Am rămas prieteni buni şi continuăm să ne sfătuim, să ne vorbim cu drag.

Viktor este un om extraordinar, cu care am împărțit cinci ani frumoşi. Îmi este drag şi-l voi respecta până la adânci bătrâneţi", a mai spus Alina Pușcaș.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod