Un nou cuplu? Zvonuri despre o relaţie între Taylor Swift şi DJ-ul Calvin Harris

Vedeta în vârstă de 25 de ani s-a dus în Las Vegas, oficial pentru a participa la un show al scoţianului. Însă cei doi ar fi la a doua întâlnire, scrie presa americană.

Taylor Swift şi Calvin Harris par să formeze un cuplu după ce cântăreaţa a fost din nou observată în preajma arătosului DJ. Însoţită de prietenele sale, Ellie Goulding şi Haim, vedeta a plecat din Los Angeles pentru a urmări un spectacol în Las Vegas al scoţianului, scrie cotidianul britanic Daily Mail care citează presa de peste Ocean.

Taylor şi Calvin au fost văzuţi pentru prima oară împreună în public luna trecută, la petrecerea de după gala Universal BRIT şi rămâne de văzut dacă tânăra artistă, care nu prea are noroc în dragoste, este doar prietenă sau mai mult decât atât pentru DJ-ul în vârstă de 33 de ani, care tocmai a rămas singur şi nu mai e angajat într-o relaţie, remarcă tabloidul englez.

Potrivit publicaţiei Heat magazine, fanii au văzut-o pe Taylor Swift dansând în culise, în timp ce Calvin îşi făcea show-ul pe scenă.

Artistul, care are un contract de trei ani cu localul Hakkasan din Las Vegas, a sosit în "Oraşul norocului" cu un avion privat, însoţit de trei prieteni care au venit să-l vadă la concert.

Aceeaşi publicaţie a mai scris că la prima lor întâlnire, Taylor Swift şi Calvin Harris au stat opt minute de vorbă, au râs şi păreau foarte apropiaţi. "S-au pierdut unul de celălalt în timpul unei pauze scurte, iar Calvin se învârtea de colo-colo, întrebând unde este. Dar Taylor s-a întors repede şi au continuat să flirteze până la două noaptea", a declarat o sursă.

Calvin Harris s-a despărţit recent de iubita lui, Aarika Wolf.
Potrivit tabloidului The Sun, relaţia lor s-a încheiat în perioada în care a avut loc gala BRITs, dar se pare că ruptura nu are vreo legătură cu Taylor. "Au fost împreună ceva timp, dar pur şi simplu n-a mai mers şi au rămas prieteni. Calvin e mereu foarte ocupat şi tot timpul pe drumuri, aşa că e mulţumit că este singur pentru o vreme", a spus o sursa pentru ziarul citat.

19 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod