Un nou cuplu? Orlando Bloom şi Kendall Jenner se întâlnesc în secret

Fostul soţ al supermodelului Miranda Kerr, în vârstă de 38 de ani, şi modelul de 19 ani au mai fost văzuţi împreună în iulie, la un cinema din Los Angeles.

Nu este prima oară când apar zvonuri despre o aventură a actorului britanic cu un model. De fapt, e a opta oară, scrie cotidianul englez Daily Mail, care precizează că de data asta ar putea fi vorba despre ceva serios.

Se pare că Orlando Bloom şi Kendall Jenner s-au îndrăgostit şi au o relaţie împreună. Informaţia capătă greutate dacă ţinem cont că starul în vârstă de 38 de ani şi modelul care este acum imaginea brandului Kalvin Klein au fost văzuţi împreună, în iulie, într-un cinematograf din Los Angeles.

Tabloidul britanic The Sun susţine că fostul soţ al Mirandei Kerr şi fiica lui Caitlyn şi Kris Jenner s-au întâlnit în secret de mai multe ori în această vară.

La una dintre ieşiri, Orlando şi Kendall au luat o cină romantică la Bui Sushi, un restaurant din Malibu, apoi, când soarele apunea, au plecat la plimbare cu maşina.

"Diferenţa de vârstă dintre ei nu pare să-i încurce, e prea devreme pentru amândoi ca să-şi dea seama dacă pot avea o relaţie serioasă", a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod