Un nou cuplu: Jennifer Lawrence şi Chris Martin, împreună la un eveniment caritabil

Zvonurile despre o relaţie între cei doi au fost confirmate miercuri seară. Ei şi-au făcut apariţia la o strângere de fonduri pentru victimele cutremurului din Nepal.

Despărţirea dintre Gwyneth Paltrow şi Chris Martin i-a surprins pe fani. Dar cel mai mult i-a luat prin surprindere rapiditatea cu care solistul trupei Coldplay s-a cuplat cu o altă actriţă, mai tânără şi în vogă: Jennifer Lawrence. Şi dacă primele zvonuri erau greu de crezut, în ultima vreme apar tot mai des dovezi ale relaţiei lor.

Ultima probă o constituie apariţia celor doi la un eveniment caritabil, organizat miercuri seară, la Los Angeles, în favoarea victimelor cutremurului devastator din Nepal.

Deşi au venit separat, faptul că au sosit şi au plecat în acelaşi timp reprezintă un indiciu puternic în favoarea ipotezei că Jen şi Chris au o relaţie pe care deocamdată nu vor să o anunţe public.

Apariţia lor la evenimentul organizat de regizorul Judd Apatow survine după alte informaţii publicate de presa americană şi britanică, potrivit cărora cei doi sunt împreună şi sunt mai fericiţi ca oricând, scrie cotidianul britanic Daily Mail. Potrivit unei surse citate de revista People, cuplul a petrecut recent mai mult timp împreună.


Conform Daily Mail, relaţia dintre Jennifer Lawrence şi Chris Martin a început în vara anului trecut, iar cele două staruri au petrecut împreună Paştele. "El se străduieşte acum să-i cunoască prietenii", a dezvăluit o sursă pentru publicaţia Us magazine.

Îmbrăcată smart-casual, cu jeanşi negri mulaţi şi un top alb la care a accesorizat un şirag de perle albe, Jennifer (24 de ani) a atras imediat toată atenţia miercuri seară. În schimb, Chris (38 de ani), încăţat cu pantofi sport, şi îmbrăcat cu pantaloni bej şi un bluzon alb, a căutat tot timpul să-şi ascundă ochii sub cozorocul unei şepci de baseball.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod