Un mesaj puternic: Alicia Keys a pozat dezbrăcată, cu semnul păcii pe burtica de gravidă

Cântăreața în vârstă de 33 de ani, care va naște un băiețel în decembrie, a găsit cel mai bun mod pentru a promova o campanie în scopuri caritabile.

Artista americană, care va naşte în decembrie al doilea copil al său, a publicat în weekend, pe contul de pe platforma Instagram, o fotografie nud a sa, cu semnul păcii pictat pe abdomen, pentru a atrage atenţia asupra unei campanii caritabile.

1milion de dolari a donat Alicia Keys în scopuri caritabile
Alicia Keys, în vârstă de 33 de ani, a apărut în fotografie cu semnul păcii, un cerc cu trei linii în interior, inventat în anii 1960-1970 de mişcarea hippie, pictat pe abdomenul proeminent de gravidă, pentru a atrage atenţia asupra campaniei #WeAreHere ("Suntem aici", n.r.), mişcare caritabilă în care este implicată, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

#WeAreHere are ca scop atragerea de fonduri şi suscitarea interesului cât mai multor persoane referitor la problemele din lume, de la cauze sociale, protecţia copiilor, refugiaţi în urma războaielor, traficul de persoane la foamete şi ajutorarea sinistraţilor în urma calamităţilor naturale.

Keys a donat un milion de dolari care vor ajunge la organizaţii precum All Out, CARE, Equal Justice Initiative, the Future Project, Girl Rising, Keep a Child Alive, Moms Rising, Oxfam, the Trevor Project, the Trayvon Martin Foundation şi War Child şi şi-a îndemant fanii să contribuie folosind site-ul mişcării.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod