Un cuplu imposibil: De ce s-a terminat rapid aventura lui Michael Jackson cu Madonna

Regele şi Regina muzicii pop au avut o scurtă aventură în anii '90, dar aceasta s-a terminat înainte de a începe, dintr-un motiv neaşteptat.

Ar fi putut fi ceva senzaţional între Michael şi Madonna, dar trebuie să fim realişti - ar fi fost imposibil să rămână mult timp împreună. Aventura celor două staruri ale muzicii pop s-a încheiat subit, când abia înmugurise, şi tot timpul s-au făcut speculaţii despre motivul despărţirii lor subite.

Adevărul e că relaţia dintre Michael Jackson şi Madonna s-a terminat pentru că ea l-a criticat într-un interviu televizat, a dezvăluit Flo Anthony, un vechi prieten al negastarului.

"Motivul pentru care relaţia n-a mers a fost că într-un interviu TV ea a spus că ar vrea să-i creeze lui un nou look şi să-l facă să renunţe la cârlionţi. S-a albit când a văzut cum îl critica la televiziune", a spus acesta pentru NY Daily News.

În plus, între cei doi artişti mai erau şi alte nepotriviri - de pildă Madonna i-a spus clar că nu va dormi la reşedinţa lui Michael, Neverland, şi nici nu va pune piciorul la Disneyland, locul preferat al acestuia.

"Nu sunt sigur, dar nu cred că şi-au mai vorbit de atunci.
Era supărat ca naiba!"
, a povestit Flo Anthony.

Invitată la emisiunea "The Late show", cântăreaţa în vârstă de 58 de ani a vorbit în stilul caracteristic despre scurta relaţie cu Michael, mărturisind că ea a făcut primul pas, fiindcă el era cam timid, aşa că i-a oferit un sărut franţuzesc. "Dar era şi un bun complice. L-am convins cu un pahar de Chardonnay. A mers de minune!", a dezvăluit Madonna.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod