Un cuplu imposibil: De ce s-a terminat rapid aventura lui Michael Jackson cu Madonna

de Daniel Dumitrescu, 14 Decembrie 2016

Regele şi Regina muzicii pop au avut o scurtă aventură în anii '90, dar aceasta s-a terminat înainte de a începe, dintr-un motiv neaşteptat.

Ar fi putut fi ceva senzaţional între Michael şi Madonna, dar trebuie să fim realişti - ar fi fost imposibil să rămână mult timp împreună. Aventura celor două staruri ale muzicii pop s-a încheiat subit, când abia înmugurise, şi tot timpul s-au făcut speculaţii despre motivul despărţirii lor subite.

Adevărul e că relaţia dintre Michael Jackson şi Madonna s-a terminat pentru că ea l-a criticat într-un interviu televizat, a dezvăluit Flo Anthony, un vechi prieten al negastarului. "Motivul pentru care relaţia n-a mers a fost că într-un interviu TV ea a spus că ar vrea să-i creeze lui un nou look şi să-l facă să renunţe la cârlionţi. S-a albit când a văzut cum îl critica la televiziune", a spus acesta pentru NY Daily News.

În plus, între cei doi artişti mai erau şi alte nepotriviri - de pildă Madonna i-a spus clar că nu va dormi la reşedinţa lui Michael, Neverland, şi nici nu va pune piciorul la Disneyland, locul preferat al acestuia."Nu sunt sigur, dar nu cred că şi-au mai vorbit de atunci. Era supărat ca naiba!"
, a povestit Flo Anthony.

Invitată la emisiunea "The Late show", cântăreaţa în vârstă de 58 de ani a vorbit în stilul caracteristic despre scurta relaţie cu Michael, mărturisind că ea a făcut primul pas, fiindcă el era cam timid, aşa că i-a oferit un sărut franţuzesc. "Dar era şi un bun complice. L-am convins cu un pahar de Chardonnay. A mers de minune!", a dezvăluit Madonna.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod