Un cuplu cu greutate la Hollywood

La Hollywood se stie ca relatiile nu sunt durabile. Ba ea se indragosteste de noul partener dintr-un film, ba el este cel ce-si doreste altceva. Sunt insa cativa care in ciuda diferentelor care ar trebui sa-i desparta sunt uniti, au relatii durabile si spun ca se iubesc cu adevarat.

Despre ultima parte numai ei stiu cum stau lucrurile, noi putem spune doar ca exista si la Hollywood sanse pentru relatii stabile. Iata si un exemplu: Courteney Cox Arquette si David Arquette.

Ce ar fi putut sa-i desparta?
Diferenta de varsta de 7 ani.
Ba mai mult, ea este cea mai in varsta: el este nascut pe 8 septembrie in 1971, iar ea, pe 15 iunie 1964. Ei, se pare ca diferenta de varsta nu este importanta, indiferent de partea cui ar fi ea.

Care e povestea lor?
Ea s-a nascut si a crescut in Alabama si a fost prima femeie care a rostit cuvatul "menstruatie" la televizor, intr-o campanie publicitara. A devenit cunoscuta dupa ce a jucat in serialul "Friends", iar in 1995 a aparut pe coperta revistei People, fiind in acelasi timp aleasa de catre acestia in topul celor mai frumoase 50 de femei din lume.


El s-a nascut intr-o famile renumita la Hollywood, canta intr-o formatie rock numita EAR2000, ii place sa faca cumparaturi trasnite si este vazut de majoritatea prietenelor ca un frate caruia i se pot confesa. In 1996, pe cand filmau thriller-ul Scream, cei doi au fost o pereche atat pe ecran cat si in viata de zi cu zi.

Cativa ani mai tarziu au aparut invitatiile pentru nunta lor. Si a fost mai mult o petrecere Halloween decat o nunta: el s-a costumat in veverita iar ea a purtat o peruca blonda.
Tot ce au putut ei sa spuna a fost: "suntem nebuni unul dupa altul!"

Despre nunta si luna lor de miere...
Pe 12 iunie 1999 cei doi au rostit un "Da" hotarat in Catedrala Grace in San Francisco in fata altor vedete cum ar fi Jennifer Aniston si Brad Pitt, Kevin Spacey, Nicolas Cage si Paul Reubens. In luna de miere s-au oprit la o tabara de tenis, la o plaja din Carraibe si in Disneyland unde au incercat toate trenuletele si roller-coaster.

Zvonurile: Acelasi zvon de la casatorie pana in prezent: aparitia unui nou membru in familia lor.
Pana acum Cortney a fost ocupata cu filmarile la "Friends", dar acum ca ele se vor incheia, un micut poate fi pe drum.

Ce spun ei despre zvonuri?
David: "Ne vom distra si vom fi foarte fericiti. Avem un caine pe care il iubim foarte mult, asa ca ne putem imagina cat de mult ne vom iubi si copiii."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod