Un cuceritor la 74 de ani: Al Pacino e fericit cu iubita lui, mai tânără cu 39 de ani

Noua lui muză este Lucila Sola (35 de ani), alături de care trăiește o altă tinerețe. Cei doi au fost în centrul atenției la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

Deși a trecut bine de limita de vârstă la care bărbații se pensionează, Pacino se menține în formă. La 74 de ani, starul își păstrează farmecul care a cucerit multe femei, dovadă că acum are o iubită cu 39 de ani mai tânără decât el. Argentinianca Lucila Solia este muza lui care îl inspiră, îi dă o poftă imensă de viață și îl face să se simtă tânăr. E mare lucru pentru actorul american care a cochetat ani buni cu alcoolul și depresia.

'93anul în care Al Pacino a câștigat premiul Oscar
Din fericire, astăzi, însă, la vârsta lui, Al Pacino nu dă semne de oboseală.
Dacă pe plan artistic rămâne același actor uriaș, cu o doză infinită de resurse, pe plan personal relația cu Lucila l-a regenerat și îi oferă acel echilibru pe care adesea l-a pierdut.

Apariția lor pe covorul roșu, la gala Festivalului Internațional de Film de la Toronto (TIFF), nu putea fi decât interesantă. Bătrânul Al numai bătrân nu e: n-arată în niciun caz de 74 de ani, cel mult i-ai da 64. Probabil că și frumusețea iubitei sale contribuie cumva la această impresie. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod