Un actor grăbit: Mark Wahlberg are un program „criminal“

Așa arată programul pe care Mark Wahlberg îl respectă. Unora nu le vine să crească că starul face asta zilnic


Acest orar detaliat și foarte dens i-a făcut pe mulți dintre fanii lui să se crucească. Unii sunt convinși că e imposibil ca el să aibă un astfel de program. "Mark Wahlberg susține că joacă golf la 18 găuri într-o oră și jumătate, iar eu mă îndoiesc de asta", a scris cineva. Actorul a declarat însă anul trecut pentru Men's Health că mai mult aleargă în jurul terenului.

Alții se plâng că ei nu sunt în stare de nimic în comparație cu idolul lor: "Am văzut un program pe care Wahlberg îl urmează în fiecare zi și, uau, ce mod de a mă face să mă simt că nu sunt bun de nimic", s-a lamentat un fan.

Altcineva a scris că acesta este programul unui "nemernic de maniac", alții au remarcat că sunt lucruri pe care actorul le pierde: "Mark Wahlberg nu s-a uitat niciodată la știrile de seară", a scris un admirator.

Cei mai mulți au dezbătut alegerile actorului.

"Dacă nu te trezești la 2:30 dimineața s-ar putea să n-ai nevoie să stai o oră pe zi la recuperare în camera cryo", a scris cineva.

Mark Wahlberg a vorbit anul trecut, într-un interviu pentru Men's Health despre activitatea lui zilnică foarte intensă și despre cum reușește să facă atâtea lucruri. "Dacă faci lucrurile corecte, atunci ai destul timp în cursul zilei pentru a le duce pe toate la bun sfârșit", a spus el.

Actorul crede că obiectivele pe care și le fixează merită să renunțe la viața sclipitoare de la Hollywood: "Nu există altă cale. Ies în oraș, iar cina, beau un vin. Dar seara mă duc acasă și mă bag în pat. Dacă termin de lucru la opt seara, încerc să fiu în pat până la nouă.
Trebuie să te străduiești. Apoi trebuie să te odihnești și să te recuperezi."


Dedicația lui pentru programul bătut în cuie a dat roade. Anul trecut, Mark Wahlberg a fost numit cel mai bine plătit actor din lume de revista Forbes, care întocmeşte un clasament anual, artistul câştigând 68 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, grație rolurilor interpretate în filmele "Daddy's Home 2" şi "Transformers: The Last Knight".

Fostul rapper american devenit actor l-a întrecut pe liderul din 2016 al clasamentului celor mai bine plătiţi actori din lume, Dwayne Johnson, cunoscut sub numele "The Rock", care s-a situat pe locul al doilea, cu câştiguri estimate la 65 de milioane de dolari.
Topul celor mai bine plătiţi actori din lume a fost completat de Vin Diesel (54,5 milioane de dolari), Adam Sandler (50,5 milioane de dolari), Jackie Chan (49 milioane de dolari), Robert Downey Jr. (48 milioane de dolari), Tom Cruise (43 milioane de dolari) şi de trei vedete de la Bollywood - Shah Rukh Khan (38 milioane de dolari), Salman Khan (37 milioane dolari) şi Akshay Kumar (35,5 milioane de dolari).

În ianuarie, Mark Wahlberg a anunţat că va dona 1,5 milioane de dolari victimelor hărţuirilor sexuale, în urma polemicilor declanşate de onorariul său pentru filmul "All The Money In The World", de peste 1.000 de ori mai mare decât cel al partenerei sale de pe afişul acestei pelicule, actriţa Michelle Williams.

"În aceste zile, onorariul meu pentru a refilma anumite scene din 'All The Money In The World' a devenit un subiect de conversaţie important", a declarat Wahlberg.
"Susţin 100% lupta pentru o remunerare justă şi donez suma de 1,5 milioane de dolari fondului care asigură apărarea juridică a asociaţiei Time's Up în numele actriţei Michelle Williams", a adăugat starul hollywoodian.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod