Umbrele trecutului: Beyonce este descendenta unui stăpân de sclavi

Cântăreața americană are o apariție remarcabilă în cel mai important număr al revistei Vogue


Beyonce a scris și despre căsnicia sa, menționând că a trecut "prin iad şi înapoi". Jay-Z, pe numele său real Shawn Corey Carter, a dezvăluit într-un interviu publicat anul trecut de New York Times magazine, că a înșelat-o, după mai mulți ani de speculații pe această temă. Cântăreața a explicat că l-a iertat pe soțul ei: "Sunt multe umbre în fiecare provocare. Nimic nu-i negru sau alb.

Am fost până în iad și înapoi și sunt recunoscătoare pentru fiecare temere. Am trăit trădări și clipe sfâșietoare în felurite forme. Am avut dezamăgiri în relațiile de afaceri și în cele personale și toate m-au făcut să mă simt negljată, pierdută și vulnerabilă. Peste toate, însă, am învățat să râd, să plâng și să mă dezvolt", a scris ea.

Beyonce a făcut și o mărturisire emoționantă, arătând că a aflat că provine dintr-un stăpân de sclavi care s-a îndrăgostit şi s-a căsătorit cu o sclavă.
"A trebuit să mă obișnuiesc cu asta în timp. M-am întrebat ce înseamnă asta și am încercat să am o perspectivă a acestui fapt. Acum cred că de asta m-a binecuvântat Dumnezeu cu gemeni. Energia băbaților și a femeilor a reușit să coexiste și să crească în sângele meu", a scris artista. "Mă rog să pot rupe cursul generațiilor din familia mea și copiii mei să aibă vieți mai puțin complicate", a adăugat ea.

Beyonce este prima personalitate afro-americană care apare pe coperta ediției din septembrie în istoria de 126 de ani a celebrei publicații.
Ea a avut control deplin în privinţa copertei, a fotografiilor şi explicațiilor foto, și a scris și eseul amintit. Tot ea l-a ales colaborator pentru acest număr pe Tyler Mitchell, în vârstă de 23 de ani, primul fotograf de culoare care lucrează la un cover Vogue.

Născută pe 4 septembrie 1981, cântăreaţa pop şi R&B Beyonce Knowles a devenit celebră ca solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare pe plan mondial.
După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat şase albume de studio, cel mai recent fiind "Lemonade" (2015), notează News.ro. Ea a vândut peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor sale. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.


Foto: Daily Mail, Hepta

7 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod