Uma Thurman, apariţie şic: Vedeta din „Kill Bill“ arată superb la 47 de ani

Actriţa obişnuieşte să renunţe la machiaj în timpul liber, dar are grijă să fie la înălţime când participă la un eveniment monden.

Uma Thurman a fost surprinsă de câteva ori nearanjată pe stradă, dar când este invitată la o gală, vedeta se prezintă impecabil pe covorul roşu. După apariţiile notabile de la Cannes, ea a impresionat şi duminică, la New York, gala Tony Awards, dedicată teatrului.

Îmbrăcată într-o ţinută în negru, care îi dădea un aer sofisticat, actriţa arăta foarte bine şi nu-şi arăta cei 47 de ani. Ea a optat pentru o fustă lungă cu buzunare şi o cămaşă cu mâneci lungi descheiată la nasturi până în zona bustului, lăsând la vedere un colier cu un crucifix din aur la gât.

Uma şi-a asortat ţinuta cu o curea neagră subţire şi cu o poşetă plic, iar în picioare avea sandalele negre cu toc înalt.

Alegerea vestimentară a vedetei din "Kill Bill" şi "Pulp Fiction" a fost foarte reuşită, ea remarcându-se prin eleganţă la sesiunea foto care a precedat gala.

La sfârşitul lunii trecute, Uma Thurman a fost prezentă la Festivalul de film de la Cannes, unde a fost însoţită de fiul ei, Levon, în vârstă de 15 ani, unul dintre cei doi copii rezultaţi din căsnicia cu Ethan Hawke.
Actriţa a prezidat juriul secţiunii "Un Certain Regard" la cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de film de la Cannes, iar Jessica Chastain şi Will Smith au fost membri ai "instanţei" care a desemnat pelicula câştigătoare. Uma Thurman a făcut parte din juriul competiţiei oficiale de la Cannes în 2011, când preşedintele juriului a fost Robert De Niro.

Uma Thurman şi Ethan Hawke mai au o fată, Maya Thurman-Hawke, în vârstă de 18 ani. Cei doi actori s-au căsătorit în 1998 şi s-au despărţit în 2003, dar divorţul s-a finalizat doi ani mai târziu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod