Tudor Gheorghe duce cântecul românesc în Ţările Nordice

Înainte de mega-concertul „Pelerini din ţara nimănui“, din 17 octombrie de la Sala Palatului, Tudor Gheorghe a plecat cu un sac plin de muzică şi tradiţie românească în Suedia, Belgia şi Olanda.
Maestrul se află în perioada 30 septembrie - 7 octombrie 2013 în Ţările Nordice pentru a duce muzica românească mai aproape de sufletul românilor aflaţi dincolo de graniţele ţării.

Într-un timp al amintirilor, maestrul Tudor Gheorghe va impresiona audienţa atât prin repertoriu cât şi prin maniera interpretativă originală, în care muzica, versurile şi tradiţia se împletesc într-un spectacol unic.

Cu câteva zile înainte de „cel mai greu spectacol“, aşa cum îl defineşte Tudor Gheorghe - „Pelerini din ţara nimănui“, artistul va prezenta o mică parte din această reprezentaţie românilor din Suedia, Belgia şi Olanda.

Tudor Gheorghe îşi propune ca prin spectacolul „Pelerini din ţara nimănui“ să aducă un omagiu creaţiilor nemuritoare ale poeţilor Grigore Vieru şi Mircea Micu şi aşteaptă iubitorii de muzică de calitate la concertul din 17 octombrie de la Sala Palatului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod