Trupa VUNK va face „Înconjurul lumii“ în cadrul unui turneu acustic

Trupa Vunk va face “Înconjurul lumii” în 23 de zile cu un turneu acustic în care va cânta cele mai iubite, fredonate şi cunoscute piese ale sale într-o reinterpretare unică.
Turneul porneşte de la ideea că România nu este o ţară, ci o lume, iar din 13 martie până în 4 aprilie, trupa Vunk va ajunge în 18 oraşe pentru a-şi întâlni fanii şi a regăsi frumuseţea lumii româneşti în toate colţurile ei. Fiecare oraş din România este pentru trupa Vunk un oraş al minunilor, iar fiecare spectator reprezintă pentru ei o comoară pe care vor să o descopere şi să o aprecieze personal într-o întâlnire plină de emoţie şi de vise împlinite.

“Înconjurul lumii este cea mai mare provocare a noastră din ultimii 4 ani, pentru că mergem în 18 oraşe cu un altfel de spectacol decât cel pe care îl ştie lumea.
Reinterpretarea, reorchestrarea tuturor hiturilor Vunk într-o cu totul altă formă, cu alt sound şi alte ritmuri, ne-au făcut să ne reindragostim de unele dintre piesele noastre, să le redescoperim. Asta o să se întâmple şi cu toţi cei care vor veni la aceste concerte, vor reinterpreta şi ei versurile noastre şi tot ce spunem printre rândurile lor”
, declară Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

În deschiderea concertelor, cei prezenţi în sală o vor asculta pe Alexandra Uşurelu: “Tot ce se va întâmpla în acele ore în sală va fi deosebit de emoţionant, pentru că venim în aceste oraşe să ne cunoaştem mai de aproape fanii şi le vom propune să facem un schimb de vise.
Pe unele sperăm să le şi putem împlini. Cu siguranţă, unul dintre visele noastre se îndeplineşte începând cu 13 martie, când vom pleca în acest turneu”
, adaugă Cornel Ilie.

Turneul acustic “Înconjurul lumii” începe cu emoţii şi întoarcere în timp pentru trupă Vunk, pe 13 martie, la Piteşti (Casa de Cultură a Sindicatelor), în acelaşi oraş în care trupa a concertat pentru prima dată în ţară, în actuala ei componenţă. “Înconjurul lumii” va continua pe 14 martie la Braşov (Centrul Cultural Reduta), pe 18 martie la Bacău (Ateneul Mihail Jora), pe 19 martie la Focşani (Ateneul Popular), pe 20 martie la Galaţi (Teatrul Dramatic Fani Tardini), pe 21 martie la Iaşi (Casa de Cultură a Studenţilor), pe 22 martie la Chişinău (Filmarmonica), pe 23 martie la Suceava (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 24 martie la Piatra Neamţ (Teatrul Tineretului), pe 25 martie la Târgu Mureş (Palatul Culturii), pe 26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultură a Studenţilor), pe 27 martie la Zalău (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 28 martie la Deva (Teatrul de Artă), pe 29 martie la Timişoara (Filarmonica Banatul), pe 30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului), pe 2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu), pe 3 aprilie la Constanţa (Teatrul de Stat), pe 4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart).

Toate concertele vor începe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a trupei, iar biletele pot fi procurate din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Poştei Române şi online pe www.iabilet.ro, dar şi la casele de bilete ale sălilor de spectacol.
Ele costă 70 ron, dar până la data de 1 martie, poţi fi cumpărate la preţul special de presale de 50 ron. Elevii şi studenţii beneficiază de un tarif special, de numai 40 de lei.
19 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod