Trucuri pentru un fund perfect: Ce exerciții a făcut Jennifer Lopez ca să arate sexy în ultimul videoclip

Jennifer Lopez arată fabulos la 45 de ani. Meritul este și al antrenoarei sale, Tracy Anderson


Antrenoarea a folosit un mic truc: rotația exercițiilor. "Schimbam modul de pregătire la fiecare zece zile. Ăsta e secretul: putem face alt exercițiu la fiecare zece zile", a dezvăluit ea.

În metoda folosită de mine, exerciţiile se schimbă la fiecare 10 zile şi sunt personalizate fiecărui tip şi formă de organismTracy Anderson
Totodată, Tracy a mai spus că dacă Jennifer Lopez renunța la exerciții mai mult de două zile, acest lucru avea imediat impact asupra formei sale fizice.

Tracy Anderson, cea care a ajutat-o și pe Kim Kardashian să scape de kilogramele în plus după ce a născut, se bucură de mare trecere printre vedetele de la Hollywood. Gwyneth Paltrow a spus despre ea că i-a schimbat complet corpul. "Când am început prima dată să lucrez cu Tracy a fost greu să-mi găsesc motivația. M-a sfătuit să mă gândesc la exerciții ca la ceva de rutină, cu nimic diferit față de spălatul dinților. Acum exercițiile sunt parte din viața mea", a dezvăluit actrița.

Madonna, Shakira și Nicole Ritchie se numără, de asemenea, printre clientele faimoase care se bazează pe Tracy Anderson pentru a se menține în formă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod