Trucul cu furculiţa, secretul care o ajută pe Madonna să scape de riduri - VIDEO


Tratamentul costă 530 de euro și trasează 75 de fire de păr pe fiecare sprânceană, care pot dura până la un an, dar procedura trebuie repetată la fiecare trei-patru luni pentru un rezultat care poate induce senzația că persoana respectivă are cu zece ani mai puțin.

Laura Choate, proprietara salonului de cosmetică Santa Monica Microblading din Los Angeles, frecventat de vedete, a declarat că, de-a lungul anilor, datorită pensatului excesiv, Madonna a pierdut o mare parte din firele de păr naturale. "A apelat la microblading pentru a umple golurile din sprancene și pentru a creea o formă cu totul nouă, iar acum arată excelent.

Toată lumea vrea acest gen de sprâncene mai degrabă decât cele arcuite", a spus ea. "Cel mai bun microblading este când culoarea genelor se potrivește nu numai cu culoarea naturală a părului și ci și cu rădăcina firelor de păr, ceea ce Madonna a reușit. De acum, ea poate experimenta ce adâncime să aibă arcul sprâncenei. E ca o iluzie optică, totul este fals, de fapt", a adăugat Laura Choate.

Originară din Asia, unde era folosită de femeile în vârstă cu sprâncene subțiri, această tehnică a ajuns în Los Angeles în urmă cu doi ani, cucerind apoi saloanele de cosmetică din Nee York și Londra.
În ultimele 12 luni, microbalding-ul a crescut mult în popularitate, fiind adoptat de vedete precum Victoria Beckham, Oprah Winfrey și Megan Fox, relatează publicaţia citată.

Tehnica se bazează pe injectarea în piele a unui amestec de pigmenți, creați printr-o formulă care include cărbune și petale de trandafiri. Fiecare fir de păr este trasat cu atenție pe linia părului natural, dând o formă elegantă sprâncenelor.

Înainte de fiecare ședință, sprâncenele sunt date cu ceară, iar după procedură, clientele trebuie să folosească de două ori pe zi, timp de două săptămâni, o cremă pe bază de vitamine A și D.
Potrivit Daily Mail, niciun exercițiu sau efort fizic care poate determina transpirația nu este permis în primele 72 de ore după tratament, pentru a împiedica o eventuală infecție.

Confruntată cu efectele trecerii anilor, Madonna a declarat de mai multe ori că societatea actuală nu le permite femeilor să-şi arate vârsta. "Cred că e ridicol că trebuie să ne ascundem vârsta în loc să o acceptăm", a spus ea. În decembrie anul trecut, vedeta a revenit asupra acestui aspect.

"Să îmbătrâneşti este un păcat", a spus ea.
"Vei fi criticat, vei fi umilit şi în final nu vei mai fi difuzat la radio", a adăugat cântăreaţa, justificându-şi implicit apetenţa pentru tratamente costisitoare de înfrumuseţare.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod