Trecut-au anii, dar degeaba: 15 vedete care refuză să îmbătrânească

Când unii se agață cu disperare de ultimii ani ai tinereții, alții se bucură de viață și nici nu se observă pe chipul lor cum a trecut timpul.
Cu toți banii de care dispun, cu toate intervențiile estetice și regimurile de detoxifiere pe care le urmează, vedetele trebuie să lupte în fiecare zi, în fiecare an, cu timpul, încercând să prevină sau să șteargă urmele pe care acesta le lasă pe chipul lor. Nu-i deloc o sarcină simplă, în ciuda posibilităților aproape nelimitate pe care le au, pentru că aspectul fizic perfect întreținut este cheia succesului în industria divertismentului.

Dar mai sunt și staruri care au câștigat la "loteria genelor": deși au trecut anii, arată la fel de bine și nu s-au schimbat mai deloc de-a lungul timpului.
Mulți le admiră pentru că arată chiar mai bine decât în urmă cu zece ani.

Bright Side trece în revistă 15 vedete care par să fi secat fântâna tinereții și refuză să îmbătrânească. Nu-i așa că toți arată superb?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod