Traumă. Jane Fonda, obligată să ţină dietă la 12 ani

Henry Fonda şi a treia lui soţie, Susan Blanchard, în 1950. Cei doi au divorţat în 1956


"E greu să te suporţi dacă îţi urăşti corpul. La fel ca cele trei soţii ale tatălui meu, am dezvoltat o tulburare alimentară şi pentru că devenisem atât de falsă, am ales instinctiv bărbaţi care nu îşi dădeau seama cu ce mă confruntam, din cauza dependenţelor lor şi a propriilor probleme"
, a mărturisit Jane Fonda.

Cunoscută pentru activismul ei politic dar şi pentru programele sale de fitness, vândute pe casete video în anii '80 (peste 17 milioane de exemplare!), actriţa a scris şi despre cum a devenit o feministă convinsă.


Totul a plecat de la perioada din tinereţe când era bulimică. Afecţiunea i s-a agravat când tatăl ei, care o domina permanent, a început s-o agaseze pe motiv că se îngraşă. Jane povesteşte că ajunsese să simtă că era iubită doar dacă era perfectă.

Obsesia tatălui ei de a o cupla cu bărbaţi puternici a împins-o în trei căsnicii eşuate, cu Roger Vadim, Tom Hayden şi Ted Turner. Abia la 60 de ani actriţa a reuşit să-şi vindece rănile trecutului. Acum, scrie ea, în al treilea şi ultimul act al vieţii sale, şi-a găsit fericirea alături de partenerul său, producătorul muzical Richard Perry.



Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • excelent pe 13 Apr 2016, 01:53
    Magnific

    Este absolut buna hotararea tatalui ei intrucat, ma mai uit la strada si vad copile de 12 ani vs 13 care au greutatea corporala cu mult peste cea a varstei si atunci, ma-ntreb: Oare CUM va arata acea fata la 20 - 25ani cand la 12 de abia se misca !!!!! Nu este firesc asa ceva si-n plus exista cazul acelui de 600 ori 7 de kg ce, il mai arata din cand in cand, cum ii fac operatii si asa de reducere a greutatii trupului si este, vaai de viata lui plina cu amar

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod