Tratamentul bizar de frumusețe pe care îl urmează Victoria Beckham: Vedeta dă 1.350 de euro pe o cremă făcută din sângele ei

Victoria Beckham le-a dezvăluit fanilor că își întreține tenul cu o cremă realizată cu sângele ei


Vedeta a descris care este ritualul ei zilnic de frumuseţe, începând cu partea cea mai costisitoare, îngrijirea tenului. Întrucât petrece mult timp călătorind cu avionul, Victoria foloseşte o cremă specială cu colagen activator, Sarah Chapman’s Skinesis Stem Cell Collagen Activator, pentru combaterea efectelor nocive ale aerului recirculat din avion.

Pentru un aspect proaspăt al tenului, ea foloseşte primer pentru faţă Estée Lauder Morning Aura, iar pentru ştergerea urmelor de machiaj apelează la şerveţelele Bioderma. Ca demachiant, are de ales între Sarah Chapman’s Ultimate Cleanse sau o soluţie abrazivă Lancer Skincare’s Method Polish, care stimulează pielea.

Victoria îşi finisează regimul de întreţinere a tenului cu o mască Sarah Chapman 3D Moisture Infusion Mask, un jade roller (instrument care estompează imperfecțiunile pielii şi uniformizează textura) şi cu o loţiune La Mer’s Moisturizing Soft Lotion.

Renumită pentru machiajul său perfect, Victoria Beckham a subliniat că foloseşte întotdeauna cele mai bune produse de profil pentru a fi mulţumită de modul în care arată.

Preferatele ei sunt Estée Lauder Aura Gloss, pe care îl foloseşte pe pomeţi, pe pleoape, pe partea inferioară de pe mijlocul nasului, pe marginea buzelor pentru a le face să pară mai groase, pe bărbie şi pe clavicule, scrie Daily Mail.

În zilele în care adoptă o ţinută casual, Victoria optează pentru loţiunea hidratantă Sarah Chapman's Skin Insurance SPF 30, iar pentru o acoperire mai bună face un mix între pudra Burberry Fresh Glow, Cashmere Concealer şi pudra La Mer. Ea îşi finisează look-ul cu produse din gama proprie - Estée Lauder Victoria Beckham Skin Perfecting Powder, Estée Lauder Victoria Beckham Eye Kajal şi Estée Lauder Victoria Beckham Cheek Crème.

În ce priveşte parfumurile, Victoria Beckham alege întotdeauna unul Byredo, relatează ziarul citat.

Pentru îngrijirea corpului, designerul preferă loţiunea Weleda Skin Food pentru compoziţia sa densă, pe care o amestecă cu ulei de cocos în zilele în care se bronzează.


De obicei, Victoria lasă îngrijirea părului în sarcina profesioniştilor de la un salon de coafură şi foloseşte pentru spălat şampon şi balsam de păr Oribe.

Vedeta a vorbit şi în trecut despre problemele pe care le-a avut cu tenul ei sensibil. Ea a spus că întâlnirea cu un medic dermatolog care i-a oferit un sfat prețios a ajutat-o să scape de acnee. "Merg la un dermatolog din Los Angeles, pe nume Harold Lancer, care este un doctor incredibil. Îl cunosc de ani de zile și el a reușit să-mi vindece pielea", a declarat Victoria Beckham într-un interviu citat de New Beauty. "Aveam un ten cu probleme, iar el mi-a spus <<Trebuie să mănânci somon în fiecare zi>>. Am fost mirată și l-am întrebat dacă într-adevăr în fiecare zi, iar el mi-a răspuns <<Da.
La micul dejun, prânz sau cină, zi de zi>>"
, a povestit ea.

Fiind un pește gras, somonul este foarte bogat în acizi grași esențiali omega-3, și e considerat un aliment-minune pentru frumusețe. Omega-3 conferă mai multe beneficii organismului, printre care reglarea producției de colagen, care sporește elasticitatea pielii, stimularea creșterii părului și reducerea inflamațiilor din organsim.

În afara acestei reguli stricte de dietă, Victoria Beckham urmează și alte recomandări pentru frumusețe oferite de medicul său. "M-a ajutat să realizez cât de importantă este protecția solară, cât de important este să bei suficientă apă, să cureți, tonifici și hidratezi tenul, dar și să iei vitamine și să consumi alimente sănătoase", a spus ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod