Transformările prin care a trecut Daniela Crudu de când este vedetă

Daniela Crudu, una dintre cele mai apreciate dive din showbiz-ul românesc, a postat recent o poză pe Facebook, în urma căreia a fost atacată de foarte multă lume.

Cu toate că era cunoscută ca fiind o persoană mai plinuţă şi sexy, ultimele luni din viaţa Danielei au însemnat şi declinul ei, din punct de vedere al aspectului fizic. Pe lângă problemele pe care le are pe plan personal, după ce s-a despărţit şi s-a împăcat de mai multe ori cu Mihai Costea, Cruduţa a pierdut şi foarte multe kilograme. Daniela chiar a recunoscut că a slăbit aproximativ opt kilograme, dar că mănâncă sănătos şi face mult sport. „Meniul meu zilnic este format din brânzică, lăptic gras de la ţară, struguri, gem, iaurt şi pâinică“, a spus Daniela Crudu, în cadrul emisiunii „Un show păcătos“.

Această schimbare radicală nu este însă prima din viaţa Cruduţei. Ea şi-a început cariera ca animatoare în cluburile de noapte, iar apoi a urmat o şcoală de manechine şi fotomodele. Norocul i-a surâs Danielei atunci când a fost remarcată de prinţul Andrei Raţiu, datorită căruia  a câştigat titlul de „Cel mai sexy fotomodel din România“.



După ce a câştigat acest premiu, Daniela Crudu a fost cooptată în echipa matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“, acolo unde a înlocuit-o cu succes pe Andreea Mantea. Faima Danielei Crudu a crescut de la o zi la alta, însă cariera ei părea că se va termina în momentul în care a fost târâtă de Leo de la Strehaia într-un scandal sexual. „Mi s-a spus să nu mai vin la emisiune, din cauza scandalului cu Leo de la Strehaia. Cu Antena mai am contract, dar nu cu emisiunea. Îmi pare rău pentru că emisiunea asta o făceam pentru că îmi plăcea la maxim, nu mă interesa nimic altceva“, spunea Cruduţa la vremea respectivă.

Datorită emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani“, Daniela Crudu a apărut şi în paginile revistei Playboy şi a ajuns să defileze pentru cei mai celebri designeri români.

Odată cu despărţirea de cei doi matinali de la Antena 1, Cruduţei i s-au deschis alte uşi şi a fost angajată de Dan Capatos. A format, pentru un timp, echipă alături de Bianca Drăguşanu, apoi de Mădălina Pamfile, iar în momentul în care aproape toată echipa de la „Un show păcătos“ a fost pusă pe liber, Daniela şi-a păstrat postul.



Chiar dacă pe plan profesional Daniela Crudu pare că şi-a găsit liniştea, pe plan personal nu o duce foarte bine. Vedeta formează un cuplu alături de Mihai Costea, însă fotbalistul de la Steaua are de suferit din cauza acestei relaţii. Este cunoscut faptul că Gigi Becali nu o are la suflet pe Daniela Crudu, iar din această cauză iubitul ei a fost la un pas de a fi dat afară de la echipă.

Faptul că a devenit una dintre cele mai mediatizate vedete din România a ajutat-o pe Daniela Crudu să se mute din cartierul Ferentari în zona Ghencea, acolo unde şi-a cumpărat un apartament. Diva a scos din buzunar nu mai puţin de 80.000 de euro pentru a se putea muta la casă nouă.

6 Decembrie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cineva pe 10 Dec 2012, 16:10
    Aceeasi problema eterna!

    Ma bucur ca mai sunt si altii care imi impartasesc sentimentele. Sa speram ca cei ca noi se vor trezi si vor schimba lumea asta, fiindca altfel vom ramane niste ratati, vom ramane un popor batjocorit de toata lumea si cam atat....Multumesc pentru apreciere!

    1
    0

  • dreptatea pe 10 Dec 2012, 01:32
    handicapati

    CINEVA ...ai cea mai mare dreptate de multe ori mi-am pus si eu antrebarile astea....e foarte adevarat ca sunt niste perversi cei din televiziunea romana...iti faci cruce cand schimbi canalele mai ales cele de muzica si vezi numai prostii numai dezbracate la tv in ziua de azi au inebunit cu totii nu le e rusine ..sa se gandeasca, ca si copii mici se mai uita la tv, ti-e rusine cu tara asta ...numai curve si disperati dupa femei ..uite si la asta se mai crede si ea vedeta Crruda ...vai de viata ei ...esti din cale afara cine se mai crede si ea ...poti fi femeie frumoasa fara sa iti areti tot ...numai curve ...vai de capul vostru....

    5
    0

  • CRISTINA pe 9 Dec 2012, 16:09
    DAR CINE E ?????????????

    Dar cine este Daniela Crudu ? Vreo vedeta ,vreo cantareata , vreo artista ,sau poate scriitoare.Nu in niciun caz este doar o fetisoara ,pitipoanca care manaca laptic gras,branzica,painica dar de ce nu a continuat cu gemulet ,iaurtel si strugurei.Deci cine este Daniela Crudu ?????????????

    7
    0

  • Cineva pe 8 Dec 2012, 13:01
    PROSTIA IN ZILELE NOASTRE

    Am ajuns un popor fara pic de valoare. O tara plina de inculti, disperati si manelisti, o tara in care unica "valoare" promovata este nuditatea. Nimeni nu stie altceva decat curve, curve si iar curve. Oare nu mai avem nimic altceva de oferit? Oare nu se pot face emisiuni si cu alte subiecte? Oare asta este maximul capacitatii noastre? Oare cat o sa se mai injoseasca unele femei? Oare suntem chiar atat de prosti? Acestea sunt cateva din multele intrebari pe care mi le pun de cativa ani. Te saturi sa te uiti la televizor si schimband programele, sa dai numai peste curve si disperati. Nu se poate uita o femeie cu sotul ei la TV ca se simte prost cand vede ce se intampla acolo, ca sa nu mai vb de copii care au acces de "cand se nasc", la vulgaritate. Emisiunile din ziua de astazi sunt un "exemlu foarte bun" pentru copii nostri, mai ales pentru fetite. Dar de...! Atata timp cat este cerere ( prostime care sa se holbeze necontenit la acest gen de emisiuni), nu va inceta sa apara si oferta.

    11
    0

  • emilia herescu pe 7 Dec 2012, 17:24
    trist....!

    Acesta este" modelul ideal" apreciat ......! din pacate.De aceea suntem unde suntem ca si popor.Sa speram ca ne vom insanatosi

    9
    0

  • Geo pe 6 Dec 2012, 23:43
    Cruda

    Doaaaamne, cum arata in a doua pozaaa!!!

    5
    0

  • licia pe 6 Dec 2012, 17:30
    daniela

    Cei de la antena 1 au pierdut cind a plecat Daniela Crudu de la ei,e extraordinara aceasta fata prin felul ei plin de viata,modestie,solara. Ar trebui vazut la ea dincolo ce vor paparazzi sa vedem.

    2
    12

  • Imola pe 6 Dec 2012, 16:36
    Daniela Crudu

    Nu prea inteleg, ce a facut aceasta fata, de este numita vedeta? eu stiu ca pentru a fi vedeta trebuie sa faci mult mai mult decat sa iti arati prostia si formele.Este pacat ca asemenea,,vedete,, ne caracterizeaza si ne reprezinta.Inseamna ca poporul roman isi merita soarta.

    15
    0

  • Ιοαna pe 6 Dec 2012, 12:36
    mdaa

    daca si asta mai e diva...foarte apreciata!

    17
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod