Transformarea radicală prin care a trecut fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt. Shiloh nu mai vrea să fie băiat

Fiica Angelinei Jolie continuă să se îndepărteze de imaginea de „băiat” cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului.
Adolescenta în vârstă de 15 ani poartă acum rochii elegante și arată ca o adevărată domnișoară.

Shiloh a purtat toată copilăria numai haine de băieți, iar părinții ei celebri au vorbit adesea despre stilul său androgin. „Vrea să fie băiat”, a spus Angelina în anul 2011, potrivit Daily Mail.


Adolescenta a trecut printr-o transformare de stil în ultima perioadă și a putut fi observată pe covorul roșu alături de mama sa, la evenimentele de promovare ale filmului „Eternals”, cea mai nouă apariție fiind la premiera din Roma a filmului.

Citește și: Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Vin Diesel, cel mai bun prieten al tatălui său, a condus-o la altar


În timp ce mama sa, în vârstă de 46 de ani, a purtat o rochie argintie Versace, iar sora sa, Zahara, de 16 ani, a ales o rochie albă elegantă, Shiloh a optat pentru o ținută adecvată vârstei, formată din rochie neagră până la genunchi asortată cu teniși colorați cu model animal print.



Anul trecut, tatăl lui Shiloh, actorul Brad Pitt, a spus că este mândru de fiica sa și de cine a ales ea să fie.

Și Angelina a vorbit despre stilul vestimentar androgin al fiicei sale, spunând că Shiloh se consideră „unul dintre frați”.

„Vrea să fie băiat. Prin urmare a trebuit să o tundem scurt.
Îi place să poarte lucruri de băieți. Crede că este unul dintre frați”, a dezvăluit Jolie în anul 2011 pentru Vanity Fair.

Mai mult, în anul 2008, părinții săi au mărturisit că Shiloh a vrut să i se spună John încă de la vârsta de doi ani.

„Vrea să îi spunem John sau Peter. E ca în Peter Pan. Deci a trebuit să îi spunem John. Îi spun 'Shi, vrei...', iar ea răspunde imediat 'John. Eu sunt John'. Apoi întreb 'John, vrei suc de portocale?' și ea răspunde 'Nu!'. Deci sunt genul acela de lucruri pe care părinții le consideră adorabile, dar care par foarte ciudate pentru alți oameni”, a declarat Brad Pitt pentru Oprah Winfrey.




Vorbind despre dorința fiicei sale de a fi numită altfel, Angelina a declarat că nu este nevoie să „interpreteze” într-un anumit fel cererea lui Shiloh.

„Nu e treaba lumii să interpreteze într-un anumit fel aceste lucruri.
Îi place să se îmbrace ca un băiat, vrea să fie tunsă băiețește și pentru o vreme a vrut să-i spunem John. Unii copii poartă pelerine și vor să fie Superman. Ea vrea să fie ca frații ei. Este cine vrea să fie. A fost o surpriză pentru noi și este foarte interesant, dar ea e mult mai mult de atât - e amuzantă, dulce și frumoasă. Și iubește cravatele”, a dezvăluit Angelina într-un interviu pentru Daily Mail.



Angelina și Brad au devenit părinții lui Shiloh, primul lor copil biologic, în anul 2006. Ea s-a născut în Swakopmund, Namibia.

Shiloh este obișnuită să apară pe covorul roșu - a mai apărut în trecut alături de mama și frații săi la premierele filmelor „Maleficent: Mistress of Evil”, „Dumbo” și „Kung Fu Panda 3”.
Dar pentru toate aceste evenimente ea a optat pentru costume sau jeanși și hanorac.

Angelina Jolie are împreună cu fostul său soț, Brad Pitt, șase copii: trei copii adoptați - Maddox (20 de ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), precum și trei copii biologici - Shiloh, în vârstă de 15 ani, și gemenii Knox și Vivienne, de 13 ani. Cei doi actori s-au despărțit în anul 2016, iar de atunci au dus o luptă crâncenă în justiție pentru custodia celor șase copii. Deși Angelina a cerut custodia deplină, judecătorii au decis în luna mai a acestui an custodia comună pentru cele două staruri. 

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod