Transformare spectaculoasă: Cum a devenit androgina Tilda Swinton o femeie sexy

Transformarea radicală a actriţei este frapantă: Tilda Swinton a căpătat un look glamour pentru noul ei rol


Părul

Părul scurt al Tildei era ca o marcă înregistrată, aşa că e normal ca ea să fie greu de recunoscut când îşi pune perucă.

Hair stilistul Siobhan Jones spune că părul blond platinat al actriţei reprezintă un avantaj pentru sectorul lui de activitate, pentru că permite multe modificări cromatice şi se potriveşte uşor cu machiajul şi cu rujul. "Trecerea de la blond la tonuri mai închise îţi permite să lucrezi cu nuanţa ta naturală şi să obţii un look minimal sau şic", arată expertul.

Acesta recomandă L’Oréal Professionnel Dia pentru schimbarea culorii părului adoptată de actriţa scoţiană. Obţineţi astfel un păr mai strălucitor şi cu firul mai rezistent.

Tracy Hayes, specialistă în culori la Fudge Professional, adaugă: "Tilda are un aspect total diferit - aproape o face de nerecunoscut. Pentru a obţine o schimbare de culoare ca aceasta, trebuie să păstrezi puţin din tonul de blond natural, adăugând nuanţe de auriu uşor, apoi să prepigmentezi şi să colorezi părul până la un blond mediu.
De acolo poţi să te duci spre culoarea finală. În plus, ea a avut şi multe extensii pentru lugimea şi volumul necesar."


Adăugat la pielea bronzată, părul contribuie major la schimbarea atât de dramatică a aspectului actriţei. Dar efectul nu ar fi complet fără ultima fază:

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod