Transformare spectaculoasă: Cum a devenit androgina Tilda Swinton o femeie sexy

Câteva trucuri de frumuseţe au schimbat-o total pe actriţa scoţiană în vârstă de 54 de ani, care a primit un aspect glamour pentru rolul din următorul ei film.

Faimoasă pentru chipul ei androgin, Tilda Swinton nu putea fi considerată niciodată o frumuseţe răpitoare. Dar figura ei diferită i-a fost de mare ajutor în cariera de actriţă, oferindu-i roluri importante, care i s-au potrivit ca o mănuşă, sau în lumea modei, unde marile branduri pun preţ pe un look androgin, care să atragă atenţia.

Este greu de crezut că actriţa britanică poate arăta sexy, dar săptămâna trecută chiar asta s-a întâmplat. Nenumăratele minuni pe care le fac stăpânii artei machiajului pălesc pe lângă rezultatul transformării Tildei Swinton. Cu pielea ei atât de albă şi cu părul blond spălăcit, tuns băieţeşte, a devenit de nerecunoscut, cu ajutorul unor trucuri de frumuseţe, aplicate cu măiestrie.

Într-un interviu acordat publicaţiei Huffington Post, actriţa în vârstă de 54 de ani a dezvăluit cum a reuşit să intre atât de bine în pielea personajului pe care îl interpretează în noul ei film, "Trainwreck".



Celebră pentru rolurile excentrice pe care le-a jucat în "Snowpiercer/Expresul zăpezii" şi "Chronicles of Narnia/Cronicile din Narnia", Tilda Swinton a vorbit despre cel mai nou rol, cel al unei jurnaliste care lucrează pe postul de editor la o revistă, un personaj de genul celui din "Diavolul se îmbracă de la Prada". "Sunt încântată că spuneţi că sunt de nerecunoscut. Nu ştiu dacă dacă mi-aş fi dorit să pot fi recunoscută în acest rol. Am avut mult machiaj, un bronz accentuat şi o perucă, asta e tot", a mărturisit actriţa.

Editorii de la secţiunea dedicată femeilor de la cotidianul britanic Daily Mail au contactat cei mai importanţi make-up artişti şi hair-stilişti din industrie, care au confirmat că look-ul atât de diferit al Tildei este uşor de obţinut.
Jules Heptonstall, un expert în bronzarea pielii, explică: "Tonul natural al pielii Tildei este atât de deschis încât e nevoie de mult bronz, aşa că se pare că s-a folosit o tehnică de bronzare în straturi. În esenţă, asta înseamnă două aplicări pe tot corpul, dintre care primul, mai închis la culoare, cu 12 ore înainte de filmări", detaliază expertul citat.

Cum este posibil ca o femeie cu pielea albă să fie atât de bronzată şi să pară atât de naturală? Ei bine, deşi aşa pare, nu-i vorba de magie, ci de un proces migălos, complet explicabil.

Jules Heptonstall vă arată ce trebuie să faceţi. "Pentru a obţine un aspect atât de natural, e important să pregăteşti pielea, pentru că vei folosi mult bronz. Cu două săptămâni înainte trebuie să nu mai aplici niciun fel de cremă, pentru a fi sigură că ai pielea total curată de orice reziduuri de autobronzant.
Pentru a obţine o suprafaţă întinsă, ai nevoie de două exfolieri pe săptămână înainte de a începe să aplici crema autobronzantă"
, arată Jules. "Înainte de aplicare, trebuie să umeziţi zonele uscate ale corpului, precum braţele, coatele, genunchii şi picioarele, iar dacă sunteţi la fel de albă ca Tilda, umeziţi-vă sprâncenele şi partea superioară la frunţii, la primul rând de păr. Va trebui să faceţi asta la ambele aplicări ale cremei autobronzante", arată stilistul.

"Începeţi să aplicaţi St.Tropez Self Tan Dark Lotion cu două zile înainte - folosind o mănuşă cu care întindeţi loţiunea pe corp în mişcări concentrice. Nu vă alarmaţi dacă linia de culoare pare neuniformă când o aplicaţi, e important să întindeţi loţiunea pe tot corpul. Lăsaţi primul strat să se usuce - eu prefer să aştept cinci minute - înainte de a-l adăuga pe al doilea", explică el.

Heptonstall sugerează, de asemenea, să purtaţi haine în culori uşor închise, pentru a observa mai bine culoarea bronzată a pielii şi, lucru important, să nu uitaţi să întindeţi loţiunea peste tot, de exemplu între degetele palmelor şi de la picioare. "Aşteptaţi 12 ore, apoi puteţi să vă spălaţi liniştită cu gel de duş", recomandă expertul.

După schimbarea culorii pielii, putem trece la următoarea etapă:

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod