Transformare șocantă. Linda Evangelista, de nerecunoscut la 50 de ani

Fostul supermodel, care în anii '90 declara că nu se dă jos din pat pentru mai puțin 10.000 de dolari pe zi, s-a îngrășat enorm.

Anul trecut, când a împlinit 50 de ani, Linda Evangelista arăta excelent. Miercuri, însă, când și-a făcut apariția la Tokio, ea era de nerecunoscut. Ceva s-a întâmplat între timp și nu-i greu de observat: s-a îngrășat.

Îmbrăcată casual, fără stil, în încercarea nereușită de a trece neobservată, ea părea să nu mai aibă vreo legătură cu topmodelul care domina podiumul în anii '90.

Transformarea ei fizică este izbitoare, ținând cont că în 2013 ea încă a activa cu succes în lumea modei.

În 2013, la 48 de ani, fostul supermodel era protagonista campaniei pentru primăvara 2014 a casei de modă Patric Love, iar în fotografiile realizate arăta senzațional, părând cu cel puțin zece ani mai tânără.

Linda Evangelista şi-a câştigat faima după ce a declarat că nu se ridică din pat pentru o prezentare de modă pentru o sumă mai mică de 100.000 de dolari. Spre deosebire de alte colege din generaţia sa, precum Naomi Campbell, Helena Christensen, Cindy Crawford şi Elle MacPherson, care s-au îndreptat şi spre alte domenii, precum fotografie, actorie, design vestimentar şi televiziune, ea a rămas fidelă modelling-ului, notează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod