Transformare incredibilă: Cum arată Heidi Klum înainte şi după machiaj

Vedeta în vârstă de 41 de ani nu publică doar poze în care are un look impecabil. Ea a postat două imagini care demonstrează ce pot face un make-up artist şi un hair stilist.

Starurile obişnuiesc să-şi aleagă cu mare grijă cele mai frumoase imagini, în care arată perfect, şi să-şi creeze astfel o imagine falsă. Dar Heidi Klum e "din alt aluat": foarte sigură pe ea, nu are nimic de ascuns în privinţa aspectului fizic şi nu are nicio problemă în a arăta aşa cum este ea de fapt.

Recent, supermodelul a făcut o demonstraţie elocventă asupra transformării sale, de la un look obişnuit, "fără îmbunătăţiri", la cel pe care îl vedem în şedinţele foto sau pe podiumul de prezentare.

Heidi a postat pe contul său de Instagram două fotografii care arată cât de mult contează munca unui make-up artist şi a unui hair stilist. Ea a denumit simplu pozele - "before" şi "after @lindahaymakeup @brentlawler", în semn de recunoştinţă pentru munca make-up artistei Linda Hay şi hair-stilistului Brent Lawler.

Diferenţa este imensă: Heidi trece de la aspectul unei femei obişnuite, mamă a patru copii, cu părul ud pieptănat pe spate, care îi conferă o notă severă, la cel al unei "regine a frumuseţii", cu părul strălucitor şi rebel, plin de volum, acoperindu-i ochiul stâng, şi cu machiajul care îi accentuează trăsăturile, Heidi dă senzaţia că în imagini vedem duuă persoane diferite.
Capacitatea sa de a se transforma atât de mult la nivel vizual este o calitate foarte apreciată de designeri, scrie cotidianul britanic Daily Mail, pentru că aceştia îi pot folosi toate valenţele, în funcţie de conceptul creaţiilor lor.

Faptul că Heidi Klum arată foarte bine la 41 de ani a generat o problemă neaşteptată anul trecut, când afişele unei campanii publicitare pentru un brand de produse electronice, a cărei protagonistă era modelul german, au fost interzise de autorităţile din Las Vegas, pe motiv că imaginile sunt "prea sexy" pentru a fi afişate în public.

Reclamele, care prezentau unele dintre cele mai populare produse ale brandului de produse electronice Sharper Image, conţineau imagini în care Heidi Klum apărea sumar îmbrăcată sau chiar goală, alături de sloganuri cu tentă sexuală, precum "Ce-o ţine ocupată, la duş, pe Heidi Klum?" ("What keeps Heidi Klum busy in the shower?") şi "Ce o stârneşte pe Heidi Klum?" ("What turns Heidi Klum on?").

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • costea irina pe 17 Apr 2015, 11:04
    heidi klum

    si nemachiata sunt mai frumoasa decat ea, paraca e o gospodina de la tara, sa imi fie iertat. daca nu scria cine e, HABAR NU AVEAM ca e heidi klum. si cati bani castiga, te trec fiorii, ca nici macar nu e o frumusete, macar una naturala, ca sa spui ca isi merita banii aia. TRIST, ca sunt fete de 1000 de ori mai frumoase decat manechinele astea, care sunt ridicate in slavi. insa viata nu e usoara, e grea, de la nastere, pana la moarte.

    2
    2

  • ionel pe 16 Apr 2015, 23:11
    schimbare de look pentru Heidi Klum

    Da, exista o schimbare, dar una in rau! Daca in prima imagine era vie, in cea de a doua apare cadaverica! In prima pare a avea un pic de pilozitate deasupra buzelor, in a doua nu mai are nimic! Criteriile dvs de frumusete sunt indoielnice si morbide, domnilor/doamnelor!

    2
    0

  • az pe 16 Apr 2015, 11:58
    arata exact la fel machiata sau nemachiata

    Cum sa arate? exact la fel. are exact aceleasi trasaturi si inainte si dupa machiaj, aceleasi gropi in fatza, nu vad absolut nici o diferenta. e un chip cu ochi scobiti, cu obraji scobiti si nici macar n-au machiat-o ca sa estompeze asta ci ca sa accentueze trasaturile ascutite. in fine, mi se pare ca arata mult mai in varsta decat este, tocmai din cauza ca nu are rotunjimi, ci ascutimi, dar nah, gusturile nu se discuta.

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod